Volei. Doi gălățeni la lotul național

Volei. Doi gălățeni la lotul național

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

De zilele de odihnă ale vacanței de vară nu s-au bucurat toți jucătorii echipei gălățene CSM Aracad. După încheierea competiției, care a adus primul titlu de campioni naționali, doi dintre aceștia - Vlad Cuciureanu și Liviu Cristudor - au ajuns la lotul național, aflat sub comanda selecționerului Dănuț Pascu, antrenorul echipei craiovene SCM "U". Naționala tricoloră a susținut meciuri oficiale internaționale, în Grupa "Argint", unde a dominat toate disputele. Pentru a accede în Grupa "Aur", românii mai au de susținut o dublă partidă cu selecționata Greciei.

Citit 556 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2019 17:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro