Gălățenii, multe medalii la Frumușani

Gălățenii, multe medalii la Frumușani

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Localitatea Frumușani din județul Călărași a devenit cunoscută în rândul practicanților badmintonului. În această lună, aici au avut loc două competiții de primă mărime - "Cupa României" și, în weekendul trecut, un turneu internațional.
Pe listele de concurs au fost înscriși 137 de sportivi, dintre care 17 au fost gălățeni, de la cluburile Siderurgistul și CS Universitatea. Din cele patru probe, în trei au fost prezenți și sportivii gălățeni, pregătiți de antrenorii Dorel Badiu și Adrian Panfil. Cele mai bune rezultate au fost dobândite de sportivii noștri la Under 9 și Under 11.
La prima dintre probe, sportivii de la Siderurgistul au ocupat două locuri fruntașe: Edith Ursăchescu - locul 2 și Eliza Marinescu - locul 3, ambele la simplu fete.
Mult mai numeroase au fost succesele celor de la Under 11, după cum urmează: două locuri 3 la simplu fete, prin Mădălina Panaite, respectiv, dublu fete - Diana Frunză şi Sara Bordeianu. La dublu fete, am avut și un loc întâi, prin Mădălina Panaite, împreună cu Irina Gherasim (CS Universitatea).
Două locuri fruntașe ocupate de gălățenii de la Siderurgistul și CSU au fost obținute și la dublu mixt: Mădălina Panaite și Andrei Popescu (Sportul Studențesc) - locul 2 și Irina Gherasim cu Denis Scarlat (Sportul Studențesc) - primul loc.
Cei 137 de sportivi din Bulgaria, Republica Moldova și România au fost recompensate de organizatori cu cadouri, importante premii, precum și cu materiale sportive.
Pentru doi dintre sportivii noștri, vacanța va fi mai scurtă, pentru că Irina Daria Gherasim va merge în Bulgaria, la Ruse (28-30 iunie), iar în luna iulie (12-14), împreună cu fratele său, Octavian Dragoș, vor concura în orașul bulgar Hașkovo.

Citit 664 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro