S-au răzgândit, Sporting continuă

S-au răzgândit, Sporting continuă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După ce duminică jucătorii de la Sporting Lieşti erau anunţaţi să-şi caute angajamente la alte cluburi, iar ieri în jurul prânzului oficialii clubului confirmau desfiinţarea echipei de seniori, câteva ore mai târziu a venit şi vestea bună: s-au răzgândit şi continuă în Liga a III-a.

La mijlocul zilei de ieri, lucrurile erau încă pe cel mai trist făgaş pentru Sporting Lieşti, Maricel Scarlat, preşedintele clubului şi totodată cofinanţator alături de autorităţile locale lieştene, spunându-ne că este vorba de desfiinţarea echipei de seniori, nu doar de retragerea din Liga a III-a, activitatea urmând să continue doar la nivelul copiilor şi juniorilor.

Din fericire, peste câteva ore s-a răzgândit, Sporting Lieşti anunţând, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina de Facebook, că va continua şi în următoarea ediţie a celui de-al treilea eşalon fotbalistic. „Referitor la zvonurile apărute în presa din Galaţi în ultimele 24 ore, despre unele probleme la clubul nostru, vrem să venim cu precizarea că Clubul Sporting Lieşti a depășit problemele apărute și continuă și pentru sezonul următor în campionatul Ligii a III-a. Mulțumim tuturor celor care au fost zilele astea alături de noi și promitem că vom reveni mai puternici. Toți jucătorii care au făcut pregătirea până în acest moment cu noi vor continua la echipa noastră, urmând a fi sută la sută pregătiți pentru meciul de Cupa de miercuri”, se spune în comunicatul respectiv.

Preşedintele Maricel Scarlat a explicat că a revenit asupra deciziei iniţiale la insistenţele jucătorilor. „Vom continua cu antrenorii şi jucătorii noştri în toate competiţiile, atât în Cupa României, cât şi în noua ediţie a campionatului Ligii a III-a”, a specificat oficialul lieştean.

Totuşi, cel puţin unul dintre jucătorii care s-au antrenat în ultima perioadă la Sporting nu va mai rămâne la formaţia lieşteană. Este vorba de Bogdan Crihană, care apucase să semneze revenirea la echipa pentru care a evoluat în ultimii ani, SC Oţelul. Mijlocaşul în cauză a semnat cu Oţelul un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Astfel, Sporting Lieşti urmează să ia startul pentru al şaptea sezon la rând în Liga a III-a.

Primul meci oficial din noul sezon pentru Sporting Lieşti este programat mâine, la Galaţi, cu ACS Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi, în primul tur al Cupei României, faza naţională (Stadionul "Portu Roşu", ora 17.30).

Citit 1780 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2019 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.