Clasări onorabile la ”Arad Open”

Clasări onorabile la ”Arad Open”
Turneu internațional de șah
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La puternicul turneu internațional de șah "Arad Open" au fost prezenți și zece sportivi gălățeni, de la ACS Smart: Lucian Gâlea, Samuel Ghimpu, Ionuț Dobrin, Marius Istvan, Cristi Coca, frații Cristi și Florin Mihai, Iulian Zamfir și Mihai Ifrim, dar și Cristian Dăianu, legitimat la CS Otopeni.

Dintre aceștia, trei au avut clasări foarte bune, iar alții s-au comportat onorabil, la șah clasic. Astfel, Cristi Coca s-a situat pe locul al doilea în competiția celor sub 2.100 puncte ELO, iar Florin Mihai - pe locul întâi la sub 1.800 de puncte. În ceea ce îl privește pe Dăianu, acesta s-a situat pe locul 2 la categoria sub 2.200 puncte ELO și a ieșit tot al doilea la șah blitz.

În perioada 9-11 august, ACS Smart va găzdui un concurs ce se va bucura de o participare internațională şi numeroasă, circa 200 de șahiști. Și proveniența acestora este interesantă: Germania, Serbia, Spania, Bulgaria, R. Moldova, Ucraina și, bineînțeles, România. Turneul se va disputa pe parcursul a trei zile şi va fi găzduit de Casa de Cultură a Studenților.

Citit 1183 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.