Noi meciuri de verificare ale echipelor gălățene de fotbal
Foto: ascotelul.ro

Noi meciuri de verificare ale echipelor gălățene de fotbal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cele trei echipe din eșalonul al treilea au intrat definitiv în "priză", intensificându-şi pregătirile, precum și meciurile de verificare.

După două "amicale": 2-3 la CSM Focșani și 2-1 la Viitorul Ianca, SC Oțelul întâlnește, astăzi, fosta divizionară "B" Dacia Unirea Brăila. Întâlnirea se va disputa pe Stadionul "Oțelul", de la ora 18.00. Sâmbătă, "oțelarii" vor juca la Agrostar Tulucești, pe noul stadion ce va fi inaugurat cu acest prilej (ora 11.00).

Sporting Liești a început mai greu presezonul: 1-5 cu Aerostar Bacău (la Odobești) și 1-4 în "Cupa României", cu ACS Universitatea "Dunărea de Jos". Astăzi, lieștenii vor primi vizita celor de la Sporting Atletico Vaslui, ora 18.00, iar sâmbătă, tot pe teren propriu, vor juca cu Dacia Unirea Brăila (ora 10.30).

Nou-promovata ACS Universitatea "Dunărea de Jos" are la activ trei partide disputate: 0-2 la Ianca (amical), 4-1 în Cupă cu Sporting Liești şi 2-2 cu Victoria Traian, meci în care au jucat juniorii aflați în teste. Urmează două meciuri de verificare, cu CSM Focșani, astăzi, la Galați - Stadionul "Portu Roșu", ora 18.00 și sâmbătă - returul, la Focșani.

Citit 1596 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.