Patricia Țig are culoar accesibil în calificările de la US Open. Primul meci este astăzi

Patricia Țig are culoar accesibil în calificările de la US Open. Primul meci este astăzi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Jucătoarea gălăţeană de tenis Patricia Ţig (locul 138 WTA) a avut parte de o tragere la sorţi bună la stabilirea tabloului de calificări la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. În primul tur, Patricia va juca astăzi cu rusoiaca Valeria Savinykh, o sportivă în vârstă de 28 de ani care se află  locul 180 în ierarhia mondială şi care nu a mai jucat deloc în circuitul WTA din 25 iunie, când a pierdut în calificările de la Wimbledon. De atunci a evoluat numai în turnee ITF, câştigând trofeul la Taipei (turneu de 25.000 de dolari) pe 1 august. După acest succes a încercat să pătrundă pe tabloul principal al unui „ITF” de 60.000 dolari, dar a pierdut în primul tur al calificărilor.

Meci Ţig - Savinykh va fi al doilea al zilei de pe terenul 14, cu începere din jurul orei 19.30 (ora României).

Dacă va ajunge în turul doi, Ţig va juca cu învingătoarea partidei dintre Richel Hogenkamp (Olanda, 27 ani, 211 WTA) şi Ylena In-Albon (Elveţia, 20 ani, 233 WTA). Apoi, în turul trei, ultimul din calificări, cea mai bine clasată jucătoare pe care ar putea să o întâlnească este Danka Kovinic (Muntenegru, 25 ani, 117 WTA).

În primul tur al calificărilor va fi şi un duel între românce, Gabriela Ruse – Alexandra Cadanţu. Jaqueline Cristian o va întâlni pe Georgina Garcia Perez (Spania, 223 WTA), Irina Begu joacă cu Pemra Ozgen (Turcia, 184 WTA), iar Irina Bara şi Ana Bogdan au adversare incomode, Kristen Flipkens (Belgia, 107 WTA), respectiv experimentata Bethanie Mattek-Sands (SUA, 34 ani).

Citit 2540 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.