Râpă, urmărit de impresari şi în Antalya

Râpă, urmărit de impresari şi în Antalya
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Internaţionalul de tineret al Oţelului, care ar putea ajunge în prima ligă a Italiei mai are de aşteptat avionul către Serie A * Ca să prindă transferul în această iarnă, Cornel Râpă trebuie să tragă tare şi în meciurile amicale din sudul Turciei, unde va fi monitorizat de câţiva impresari *

„Soluţie foarte bună pentru vânzare”

Mult anunţatul transfer al fundaşului dreapta Cornel Râpă în Italia trenează, însă oficialii Oţelului nici nu concept să nu scoată acum bani pe internaţionalul de tineret de 20 de ani.

„Râpă ar fi în acest moment o soluţie foarte bună pentru vânzare. Este un jucător tânăr, de mare perspectivă şi de mare valoare, cu un CV impresionant”.

Ar elibera un loc pentru alţi doi tineri în care ne punem bază - Samoel Cojoc şi Marian Cârjă, care în acest moment sunt blocaţi”.

„Ar fi un mare câştig şi pentru noi, dar şi pentru el, deoarece ar câştiga mai mulţi bani decât la Galaţi”, este de părere directorul general al clubului local de Liga I, Marius Stan.

Preţul tânărului „oţelar” este de un milion de euro şi 50 de procente la un următor eventual transfer.

„Nimeni altcineva n-a fost ofertat”

„Le-am spus tuturor jucătorilor că m-aş fi bucurat să ne regăsim mai puţini în 2010, adică mulţi dintre ei să fie solicitaţi de alte cluburi, să se roage unii de noi să le dăm drumul oferindu-ne bani pe ei şi lor salarii mai mari decât la Oţelul”, continuă Stan, făcându-le reclamă celor cărora trebuie să le mai achite două lefuri din 2009.

„Din păcate, n-avem nicio solicitare pentru nimeni”, spune răspicat conducătorul grupării roş-alb-albastre când vine vorba de plecări de fotbalişti pe bani. Situaţia lui Cornel Râpă este, însă, specială, el fiind monitorizat de mai multă vreme.

„Râpă va fi urmărit şi la meciurile amicale din Antalya, după care este posibil să încheiem tratativele”.

„Dacă nu va pleca acum, nu va fi însă nicio tragedie”, mai spune Marius Stan, dar este clar că se aşteaptă cât mai repede perfectarea plecării internaţionalului de tineret.  

„Nu mai aducem nimic”

Stan şi antrenorul Dorinel Munteanu susţin că vestiarul Oţelului nu va mai vedea alte chipuri noi în această iarnă.

Portarul Branko Grahovac, mijlocaşul Răzvan Ochiroşii şi atacantul Laurenţiu Buş - în afara tinerilor promovaţi de la echipa-satelit (Enes Sipovici, Iulian Negoescu şi Florin Stoica) - vor rămâne singurele achiziţii din inter-sezon.

„Nu mai aducem nimic, pentru că Dorinel are deja mari probleme. Să vedem cum mai rarefiem un pic lotul pentru a avea 26-27 de jucători pentru stagiul din Antalya”, a conchis şeful clubului dunărean. 

Explicaţie foto: Cornel Râpă are bagajele făcute pentru transferul despre care se vorbeşte de mai bine de o lună. Până atunci, el va prinde şi cantonamentul din Turcia al Oţelului  

Citit 1198 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.