Primul derbi între echipe gălăţene

Primul derbi între echipe gălăţene
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Etapa a patra din Campionatul Naţional al echipelor de juniori A şi B a fost cu un prim derbi gălăţean în acest sezon şi cu multe goluri pentru formaţiile din Galaţi – 22 reuşite.

Partidele derbiuri locale au fost găzduite pe Stadionul „Dunărea”, unde s-au confruntat echipele CS Municipal şi SC Oţelul. Juniorii A au oferit un meci cu şapte goluri şi o interesantă evoluţie a scorului, care la final a arătat 2-5.

CSM a obţinut un penalti în secunda 43, ratat de Bandac. Imediat „oţelarii” au deschis scorul, iar CSM a egalat prin Covalea. În continuare, scorul a „curs” în favoarea echipei tinerilor „oţelari”, care a ajuns să conducă cu 4-1, la pauză.

Cel de-al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Podeanu, iar reuşitele „oţelarilor” au aparţinut lui Costea - 2, Chiriac, Panaite, Pintilie şi Tecaru.

O brigadă gălăţeană, formată din Adrian Sava – Daniel Gâţă, Irina Ivan, a arbitrat formaţiile:

CS Municipal: Durac – Ştefănescu, Donţu, Bahrim, Covalea – Airinei,  Călin, Bandac, Bălan – Podeanu şi Popa. Au mai jucat: Focşa, Zainea, Postelnicu, Chiriac şi Palade (antrenor Ionuţ Niculcea).

Oţelul: Ursu – Cucu, Bucevschi, Ştefan, Drăgan – Mereuţă, Alecu, Stancu – Partenie, Farcaş, Toma. A mai jucat Spânu, antrenor Sorin Târâlă.

În meciul juniorilor B (Under 17) s-a consemnat prima victorie a sezonului pentru CSM Galaţi, care a trecut de juniorii mici de la SC Oţelul cu 3-2. Partida a fost arbitrată de Ionuţ Constantinescu, jucător activ în Liga 3, la Sporting Lieşti, la fel ca asistentul Daniel Gâţă de la partida juniorilor mari. Marcatori: Podaşcă, David şi Ţopa, respectiv Buhăescu şi Neamţu – din penalti, iar Buhăescu, de la Oţelul, a fost eliminat

Juniorii A de la LPS Galaţi au primit replica celor de la LPS Vaslui. După două poticneli (o etapă a stat), elevii antrenorului Silviu Păunescu s-au impus cu categoricul scor de 6-1. Costea a marcat două goluri, completat de Chiriac, Panaite, Pintilie şi Tecaru. La juniori B, LPS Galaţi – LPS Vaslui 3-3, gălăţenii punctând prin Culea, Amorţilă şi Pohrib.

În runda a cincea, echipele gălăţene vor juca astfel: Oţelul – LPS în noi derbiuri locale şi CSM Focşani – CSM Galaţi.

Citit 1736 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2019 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.