Medaliaţii s-au întors la Cătuşa

Medaliaţii s-au întors la Cătuşa

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

„După un sezon plin, putem spune cu mândrie, că ne-am depăşit obiectivele de performanţă pentru această perioadă şi încă nu s-a încheiat anul competiţional", a declarat Adina Maftei, cea care, împreună cu soţul său, prof. Adrian Maftei, îi antrenează pe sportivii din secţia de caiac-canoe a CS Şcolar Galaţi.
După trei săptămâni în care au fost angrenaţi în mai multe competiţii naţionale pe lacul Budeasa (Bascov, jud. Argeş), unde au obţinut multe medalii, aceştia şi-au reluat antrenamentele pe Lacul Cătuşa, printre sportivi aflându-se şi Andra Maftei şi Adrian Gorneac, componenţi ai lotului naţional al juniorilor mari. Antrenorii ne-au mai comunicat că rezultatele "trialului” pentru formarea lotului naţional de juniori pentru sezonul următor se vor face publice cu prilejul desfăşurării Campionatului Naţional de tineret. Cuplul gălăţean de tehnicieni contează, după cum au evoluat, pe selecţionarea în continuare a lui Gorneac, dar şi pe Andrei Dublea, Codrin Motoc şi Dragoş Palimar, alături de o surpriză plăcută, Roxana Chiroşcă.

Citit 907 ori Ultima modificare Duminică, 25 August 2019 17:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro