Dueluri spectaculoase in grupele Champions League

Dueluri spectaculoase in grupele Champions League
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Joi, la Nyon, au fost dezvăluite cele opt grupe din Champions League, acolo unde urmeaza sa avem dueluri extrem de spectaculoase.

Sezonul 2019/2020 al Champions League abia acum incepe cu adevarat. Intrarea in grupe a celor sase echipe care au castigat playoff-ul, au permis oficialilor sa traga la sorti grupele. Echipe spectaculoase se vor duela inca din faza grupelor si vor incerca sa se lupte pentru suprematie. Aici trebuie sa includem Grupa F, unde Barcelona, Borussia Dortmund si Internazionale Milano vor duce o lupta in trei pentru primele doua locuri. A patra participata din aceasta grupa putea sa fie CFR Cluj, dar a pierdut cu Slavia Praga, asa ca, formatia din Cehia va avea o misiune aproape imposibila.

O alta grupa spectaculoase se anunta cea in care se vor infrunta Juventus Torino, Atletico Madrid, Bayer Leverkusen si Lokomotiv Moscova. Desi exista doua favorite clare, acolo mai sunt si echipe din Germania si Rusia, campionate care cresc de la un sezon la altul.

Favorite clare la primavara europeana

Cele mai multe dintre grupe au deja doua favorite clare si cel putin pe hartie, cat si conform cotelor agentiilor de pariuri sportive online, ele sunt deja calificate in primavara europeana. Aici le includem pe Real Madrid si Paris Saint Germain, doua dintre cele mai bogate cluburi din Europa. Ele vor fi adversare in Grupa A din Champions League, unde, se vor mai duela cu alte doua echipe foarte slab cotate. Club Brugge si Galatasaray vor incerca sa produca surpriza si sa le puna bete in roate celor doi colosi ai fotbalului mondial.

La polul opus, sunt si grupe unde totul este posibil. Una dinttre ele le aduce fata in fata pe Zenit, Benfica, Lyon si Leipzig. Toate acestea se vor infrunta in Grupa G, incepand cu 17 septembrie, atunci cand vor avea loc primele meciuri din aceasta stagiune. Lyon - Zenit si Benfica - Leipzig sunt cele doua dueluri deja programate in runda inaugurala din aceasta grupa. Ultimul duel din grupe va avea loc in prima jumatate a lunii decembrie, tot atunci cand se trage cortina peste aceasta faza.

Cum se vede Liga Campionilor 2019/20 la casele de pariuri

Valorea echipelor calificate direct in grupele Champions League este incontestabila. Echipa din Anglia, Spania si Germania tin prima pagina a caselor de pariuri online in ceea ce priveste lupta pentru suprematie in Liga Campionilor. Din Premier League si La Liga vin cele mai bine cotate patru echipe. Acestea sunt, in ordinea cotelor afisate: Manchester City (cota 4.00), Barcelona (cota 6.00), Liverpool (cota 8.00) si Real Madrid (11.00).

In editia trecuta, ambele finale ale cupelor europene au adus fata in fata echipe din Anglia. Liverpool era si atunci una dintre favoritele la castigarea trofeului in competitia suprema, reusind ca intr-un final sa reuseasca acest lucru. A fost un duel pe care l-a avut cu Tottenham Hotspur, castigat cu 2-0 de cormorani. Autorii celor doua goluri au fost Mohamed Salah si Divock Origi. Campioana Europei este favorita sa castige si Grupa E din aceasta editie, 1.45 este cota la casele de pariuri pentru a face acest lucru. In schimb, Mo Salah nu a reusit sa se impuna in topul posibililor golgheteri, egipteanul fiind in spatele lui Leo Messi si Cristiano Ronaldo.

Cotele pentru cel mai bun marcator al sezonului 2019/20

  • Lionel Messi - 6.00
  • Cristiano Ronaldo - 7.00
  • Robert Lewandowski, Mohamed Salah - cota 14.00

(P)

Citit 2182 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2019 15:10