Campionatul European de machete

Campionatul European de machete

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cei mai buni practicanţi ai acestui sport de pe bătrânul continent şi-au expus machetele în oraşul bulgar Burgas. Timp de o săptămână, creatorii de navomodele - machete de vitrină se întrec în cadrul Campionatului European. Între concurenţi se află şi cinci sportivi gălăţeni: Daniel Ciosu, Valeriu Orbu, Marian Hârsan şi Adrian Postea (de la CSU Galaţi) şi Martin Tudor (Nauticus Models Galaţi).
TENIS. La turneul internaţional de la San Marino pentru copii sub 12 ani, sportivului David Carteputredă, legitimat la Viva Tenis Club Galaţi, a reuşit două frumoase performanţe. Pregătit de antrenorul Florin Şipoş, David a ajuns până în finala probei de simplu, acumulând patru victorii clare. În ultimul act, a pierdut în faţa unui sportiv italian. Mult mai bine a fost la dublu, unde a făcut pereche cu germanul Julius Engel. Cei doi au câştigat toate meciurile, ajungând la cucerirea trofeului cu un succes clar în finală, 6-2, 6-3, în faţa perechii S. Braun (Germania) – Y. Şorowsky (Franţa).

Citit 859 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro