La Braniștea, 24 de goluri!

La Braniștea, 24 de goluri!

Sorin Pană (Sportul Ilustrat)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa Unirea Braniștea a depășit toate așteptările în ceea ce privește eficacitatea. În această rundă, gruparea pregătită de Costache Bunga a primit vizita tinerei echipe Juventus Toflea.

Gazdele au jucat fără ”milă” și s-au impus cu categoricul scor de 10-1. Ca și cum un astfel de scor nu ar fi fost de ajuns, juniorii din Toflea s-au înfuriat și ei și au câștigat cu 13-0.
Un alt joc interesant a avut loc la Ghidigeni, între Muncitorul și Zimbrul Slobozia Conachi, echipă aflată în topul competiției județene. Oaspeții s-au impus de justețe, cu scorul de 4-1 (la juniori, 3-2 pentru gazde) și s-au instalat în fruntea clasamentului. Nou-promovata Avântul Valea Mărului a înregistrat al doilea succes, 2-0, dar a pierdut la juniori cu 3-11), cu Avântul Vânători, iar Gloria Ivești manifestă aceeași cunoscută constanță în joc, câștigând meciul de pe teren propriu, cu Agrostar Tulucești, cu 2-0 (0-6).
Iată și celelalte rezultate înregistrate în această etapă: Victoria Independența - Viitorul Costache Negri 0-0 (3-0), Victoria Tecuci - Voința Cudalbi 2-1 (14-0) și Quantum Club Galați - Avântul Drăgănești 3-2 (3-0).
Podiumul este ocupat de Zimbrul (golaveraj 13-2), Avântul Valea Mărului (8-2) și Gloria Ivești (3-0) - toate cu câte 6 puncte în cont. La ”subsol”, Tulucești, Vânători și Toflea, cu zero puncte, dar ”juventinii” au și un golaveraj tare urât: 1-18.
La juniori, cinci echipe cu maximum de puncte - șase, după două runde: Tecuci, Vânători, Toflea, Tulucești și Independența. 

Liga a V-a, în "Cupa României"

Echipele din cel de-al cincilea eșalon au debutat oficial cu meciurile din prima etapă a ”Cupei României”. Cel mai disputat meci a avut loc la Foltești, între localnicii de la Șoimii și Viitorul Frumușita, în care oaspeții au câștigat după prelungiri, cu 2-1, după ce la finele timpului regulamentar a fost 1-1. În celelalte jocuri s-au înregistrat rezultatele: Zorile Grivița - Avântul Matca 0-5, Siretul Piscu - Unirea Hanu Conachi 0-2, ACS Lascăr Schela - Foresta Șendreni 8-0, Prutul Vlădești - Luceafărul Berești 1-0, Viitorul Umbrărești - Siretul Cosmești 9-1, Mălina Smârdan - Voința Cișmele 3-2, în timp ce jocul dintre Inter Tudor Vladimirescu și Flacăra Pechea nu s-a disputat, pechenii câștigând prin forfait: 3-0.

Citit 882 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 19:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro