”Cupa Arcada” poate începe
Foto: Sonia Baciu

”Cupa Arcada” poate începe
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În vederea participării la o nouă ediție a ”Cupei Arcada”, competiție organizată de clubul cu același nume, stafful tehnic a continuat cu asiduitate pregătirile cu jucătorii rămași la Galați. O primă verificare a fost în meciurile din Bulgaria, de la Dobrici (3-1 și 1-3). După eliminarea de la Campionatul European, sunt așteptați și cei patru jucători români de la lotul ”tricolor”: Matei, Cristudor, Bala și Gheorghiță. Sud-americanii Carrasco (Venezuela) și Cabrera (Porto Rico) au sosit deja la pregătiri. În aceste condiții, la prezentarea lotului, de sâmbătă seara, cu excepția estonianului Kallo, se vor afla toți ceilalți jucători. Iată și numele celor șapte jucători care au continuat prgătirile la Galați, sub comanda antrenorului Sergiu Stancu: Hernan, Bissette, Niels Klapwijk, Vasile Talpă, bulgarul Georgiev, Milos Terzici și juniorul Alexandru Lefterache.

”Cupa Arcada” este o competiție de mare tradiție, ajunsă la a 28-a ediție, iar în acest an vor fi prezente patru echipe: SCV Hebar Pazargic (Bulgaria), campioana din 2017 - SCM U Craiova, nou-promovata SCM Gloria Buzău și, bineînțeles, campioana en-titre CSM Arcada. Intrarea publicului va fi liberă.

În fiecare zi meciurile vor începe la ora 17.00, astăzi, Hebar - Craiova, ora 19.00, Arcada - Gloria; mâine, de la aceleași ore: Gloria - Hebar și Arcada - Craiova; duminică, de la ora 9.00: Craiova - Buzău și Arcada - Hebar.

Cele șase partide vor fi conduse de arbitri gălățeni: Nicolae Marin, Florin Dimache, Lucian Năstase și George Grădinaru.

Citit 1175 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.