CSM Galați defilează prin seria A

CSM Galați defilează prin seria A

Sportul ilustrat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa gălățeană nu are adversare, deocamdată, în eșalonul al doilea, Seria A. După trei etape elevele antrenoarei Alexandrina Soare s-au impus la scoruri categorice, semn că, deocamdată, nu prea au adversare. Sâmbătă au întâlnit Știința Bacău, căreia i-au administrat o adevărată ”corecție”: 40-15 (23-6). Un calcul simplu ne arată că CSM-ul nostru a acumulat maximum de puncte, și un golaveraj excelent: 106-54.
Revenind la ultimul meci din Sala ”Dunărea”, să spunem că de la început s-a pornir hotărât și după cinci minute tabela arăta deja 6-0, apoi 14-3 (min. 19) și 23-6 la auză. Superioritatea în joc, dar și pe tabelă, s-a menținut și la reluare: 29-10 (min. 41), 33 -13 (50); au urmat șase minute în care băcăuancele nu au marcat nimic, dar au primit cinci, iar la fluierul final al prahovenilor Ghesoiu/Tănăsescu, ecartul ajunsese la 25 de goluri. Aruncările de la 7 metri au fost minore: 2-1, toate transformate. Antrenoarea gălățeană a menținut același ”obicei”, de a oferi multe minute fetelor mai tinere, minute de... creștere în joc. Și încă o remarcă, în acest meci și-a făcut debutul Cristina Gheorghe, care a marcat 6 goluri.
Celelalte goluri ale gălățencelor au fost marcate de: Raluca Tănasă - 7 goluri, Lăcrămioara Cîlici - 6 goluri, Ana Maria Gogu și Cristina Clisu - câte 4 goluri, Alla Șeiko - 3 goluri, Cătălina Cioaric, Daciana Balaban, Cristina Marcu, Cristina Andrița - câte două goluri, Abigail Vălean și Tamara Bokarici - câte un gol.
Competiția fetelor ia o scurtă pauză, următorul meci fiind programat pe 5 octombrie, când va juca în deplasare, cu echipa a doua a HC Dunărea Brăila.
Ieri s-au disputat primele meciuri din competiția similară a băieților. CSU Galați a întâlnit, pe teren propriu, CSU Târgoviște, joc pe care l-a câștigat la scorul de 61-19.

Citit 1379 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2019 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.