CSM Galați defilează prin seria A
Foto: Sportul ilustrat

CSM Galați defilează prin seria A
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană nu are adversare, deocamdată, în eșalonul al doilea, Seria A. După trei etape elevele antrenoarei Alexandrina Soare s-au impus la scoruri categorice, semn că, deocamdată, nu prea au adversare. Sâmbătă au întâlnit Știința Bacău, căreia i-au administrat o adevărată ”corecție”: 40-15 (23-6). Un calcul simplu ne arată că CSM-ul nostru a acumulat maximum de puncte, și un golaveraj excelent: 106-54.

Revenind la ultimul meci din Sala ”Dunărea”, să spunem că de la început s-a pornir hotărât și după cinci minute tabela arăta deja 6-0, apoi 14-3 (min. 19) și 23-6 la auză. Superioritatea în joc, dar și pe tabelă, s-a menținut și la reluare: 29-10 (min. 41), 33 -13 (50); au urmat șase minute în care băcăuancele nu au marcat nimic, dar au primit cinci, iar la fluierul final al prahovenilor Ghesoiu/Tănăsescu, ecartul ajunsese la 25 de goluri. Aruncările de la 7 metri au fost minore: 2-1, toate transformate. Antrenoarea gălățeană a menținut același ”obicei”, de a oferi multe minute fetelor mai tinere, minute de... creștere în joc. Și încă o remarcă, în acest meci și-a făcut debutul Cristina Gheorghe, care a marcat 6 goluri.

Celelalte goluri ale gălățencelor au fost marcate de: Raluca Tănasă - 7 goluri, Lăcrămioara Cîlici - 6 goluri, Ana Maria Gogu și Cristina Clisu - câte 4 goluri, Alla Șeiko - 3 goluri, Cătălina Cioaric, Daciana Balaban, Cristina Marcu, Cristina Andrița - câte două goluri, Abigail Vălean și Tamara Bokarici - câte un gol.

Competiția fetelor ia o scurtă pauză, următorul meci fiind programat pe 5 octombrie, când va juca în deplasare, cu echipa a doua a HC Dunărea Brăila.

Ieri s-au disputat primele meciuri din competiția similară a băieților. CSU Galați a întâlnit, pe teren propriu, CSU Târgoviște, joc pe care l-a câștigat la scorul de 61-19.

Citit 1819 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2019 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.