CSM Galați joacă acasă
Foto: Sorin Pană (Sportul ilustrat)

CSM Galați joacă acasă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Handbalistele de la CSM Galați vor juca, astăzi, pe teren propriu (de la ora 15.00), cu Național Brașov, în meciul contând pentru etapa a cincea din eșalonul secund.

Partida, programată inițial pentru sâmbătă, a fost reprogramată la cererea conducerii clubului brașovean. Oaspetele prezintă un lot foarte tânăr, format numai din junioare, printre care și trei handbaliste de la CSM Galați: Andreea Prescură, Mălina Bichir și Roxana Ivanov. Până în prezent, echipa noastră, pregătită de Alexandrina Soare, a înregistrat numai victorii: 33-22 cu HCF Piatra Neamț, 33-17 la CSM Roman, 40-15 cu Știința Bacău și 36-28 cu echipa a doua a HC Dunărea Brăila.

CS Universitatea, pe locul al treilea

Echipa masculină gălățeană CSU, participantă în eșalonul al doilea, Seria A, a înregistrat până acum două victorii și un eșec: 61-19 cu CSU Târgoviște, 28-31 în deplasarea de la CSM Magnum Botoșani și 34-22 (15-9) în ultima etapă, disputată pe teren propriu, cu Politehnica Iași. Un meci tradițional cu colegii ieșeni, în care gazdele au ratat mult în prima parte, pentru ca pe parcurs să își intre în mână. A fost 15-9 la pauză, la reluare ecartul a crescut la 8-9 goluri, iar la fluierul final diferența a fost și mai consistentă. Gălățenii au o clasare bună, locul al treilea, cu 6 puncte, după Botoșani și Suceava, cu câte 7 puncte. Meciul a fost arbitrat de un cuplu de arbitri din București și Buzău: Manafu/ Pavel. În fruntea listei marcatorilor s-a aflat Daniel Ionescu, realizator a 9 goluri. Iată-i și pe ceilalți coechipieri: Fuică, Ungureanu și Dinu (portari) - Mârșiu 5, Gheorghe, Ștoalfă, Lefter 2, Olaru 2, Bădărău 3, Frangulea 6, Aurică 3, Rotaru 2, Simo și Ștefan Ionel 2 goluri.

În etapa viitoare, pe 20 octombrie, pe elevii lui Florin Andronic îi așteaptă un meci extrem de dificil - la Suceava, cu colegii de la CS Universitatea.

Citit 1591 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.