CSM Arcada a făcut recital în faţa oltenilor
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada a făcut recital în faţa oltenilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Campioana CSM Arcada Galați a câştigat cu 3-0, la scoruri pe seturi jenante pentru adversară: la 19 apoi de două ori 25-14!

Încet, încet, Divizia A1 de volei masculin își intră pe deplin în drepturi. În acest weekend se dispută jocurile etapei a doua, în cadrul căreia are loc, la Galaţi, primul derbi al sezonului, între două formaţii aflate mai mereu în ultimii ani în luptă pentru titlul de campioană, CSM Arcada şi SCM U Craiova.

După ce a jucat cu o nouă promovată în prima etapă (3-1 cu Gloria Buzău), echipa campioană CSM Arcada dă piept cu una dintre echipele de top ale voleiului autohton - SCM U Craiova. Acest meci este programat astă-seară, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor ”Dunărea”.

Din start se anunță un meci de calitate, dacă ținem cont că în ambele echipe activează jucători valoroși, căliți în focurile competițiilor interne și internaționale. Spre exemplu, la Arcada avem șapte jucători care, recent, au participat la campionatele Europei, respectiv, Americii de Sud, iar la echipa olteană lucrurile stau cam la fel, aspect subliniat de Sergiu Stancu, antrenorul principal al CSM Arcada. ”Pe lângă faptul că din start se întrevede un joc de mare calitate, care va satisface exigențele publicului nostru spectator, se anunță şi un joc deosebit de disputat, chiar dificil, așa cum au fost tot timpul în ultimii ani. În același timp este un meci deosebit de important pentru configurația clasamentului primului eșalon. Atât noi, cât și craiovenii, pregătiți de un antrenor apreciat, Dănuț Pascu, care este și selecționerul României, prezentăm loturi puternice, capabile de jocuri de calitate. Noi avem internaționalii noștri, dar și oltenii vin cu ai lor, între care și un proaspăt campion european, sârbul Majstorovici, laureat al recentului campionat continental desfășurat în Franța. În ceea ce ne privește, noi ne-am urmat programul obișnuit de antrenamente și așteptăm cu mult interes acest joc. Facem din nou apel la publicul gălăţean pentru a fi alături de noi. Numai împreună vom merge spre victorie, așa cum s-au petrecut lucrurile în sezonul trecut, când cu aportul publicului am trecut cu brio de toate obstacolele şi am ajuns până la titlul de campioni”, ne-a spus antrenorul principal al gălățenilor, prof. Sergiu Stancu.

Celelalte partide ale etapei vor avea loc mâine: Buzău - ”U” Cluj, Unirea Dej - Dinamo, VM Zalău - Câmpia Turzii și Baia Mare - Timișoara.

Citit 1164 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.