CSM Arcada joacă pentru un nou trofeu, Supercupa
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada joacă pentru un nou trofeu, Supercupa
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un eveniment important în lumea voleiului masculin, disputarea meciului pentru Supercupa României, va avea loc astăzi, în Sala "Teleormanul" din Alexandria, protagoniste fiind CSM Arcada Galaţi și Dinamo București.

Formaţia gălăţeană joacă această partidă din postura de deţinătoarea a titlului de campioană naţională, în timp ce dinamoviști sunt câștigătorii "Cupei României". Acest duel poate fi privit şi ca un prilej de revanşă pentru CSM Arcada, pentru finala Cupei pierdută la finalul sezonului trecut, într-un joc disputat tot la Alexandria, oraşul ce găzduieşte şi disputa de astăzi. Ambele echipe privesc cu cel mai mare interes spre acest trofeu, care stă bine în vitrina oricărui club. Cei de la CSM Arcada au declarat deschis că vor şi această Supercupă, pregătindu-s pentru acest meci cu atenţie maximă. "Întâlnim o echipă puternică, chiar mai puternică decât în sezonul trecut, care s-a întărit foarte mult în extrasezon. Totodată, Dinamo este o grupare cu mare tradiție în voleiul românesc, deţinătoare a numeroase titluri naționale și a altor succese repurtate pe tărâm internațional. Acest lucru ne ambiționează și mergem la Alexandria cu gândul numai și numai la victorie. Startul bun din acest sezon este un atu, completat de seriozitatea în pregătire a băieților, dar și ambiția și determinarea acestora. Fără discuție, este un meci dificil, în faţa unei adversare care este o contracandidată serioasă și în campionat, dar suntem pregătiți pe toate planurile pentru a-l încheia cu victorie", ne-a declarat, ieri, antrenorul Sergiu Stancu.

Jucătorii și-au continuat cu regularitate antrenamentele, iar ieri la prânz au plecat spre Alexandria, unde după-amiază au efectuat antrenamentul de acomodare cu sala de acolo.

Meciul are loc astăzi, de la ora 17.00, urmând să fie televizat în direct la TVR 3. Va arbitra o brigadă formată din Darius Meșca (Ploieşti) și Alexandru Prodana (Bucureşti).

 

Citit 877 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.