Bătaie mare pe Axente!

Bătaie mare pe Axente!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* FC Timişoara, care şi-a vândut zilele trecute principalul marcator, îl vrea neapărat pe Mircea Axente înapoi, şi nu la vară, când îi va expira împrumutul la Galaţi, ci chiar din această iarnă * „Este exclusă această variantă. Mircea rămâne la noi”, parează şeful Oţelului, Marius Stan *

Ar rămâne cu doar două vârfuri…

Trei atacanţi centrali are antrenorul Dorinel Munteanu în lot: Marius Pena - cel mai experimentat, Stevo Nikolici - readus în circuit după ce a petrecut o bună perioadă la echipa a doua a clubului, şi Mircea Axente - cel mai prolific om al acestui compartiment în turul campionatului (n.r. – a marcat patru goluri).

Ultimul este, însă, disputat intens cu FC Timişoara, grupare cazată în acelaşi hotel cu Oţelul pe perioada stagiului de pregătire din Antalya.

Axente, cel care a marcat cu burta în victoria de la Dinamo (scor 1-0), a punctat şi în primul „amical” al iernii, cu 2-1 cu Ciavdar Etropole, iar formaţia de pe Bega, cu destule insuccese în jocurile-test din sudul Turciei - a rămas şi fără principalul său marcator, Gigel Bucur, vândut în Rusia.  

„Probabil îl luăm de la Galaţi”

Marian Iancu, patronul timişorenilor, susţine că a încercat să-l cumpere pe Liviu Ganea de la Dinamo Bucureşti, dar că preţul solicitat de „câinii roşii” l-a făcut să renunţe. „Cel mai probabil îl vom lua înapoi pe Mircea Axente de la Galaţi.

Este trimis împrumut acolo, îl cunoaştem şi ne-ar putea ajuta în retur”, a comentat şeful clubului din Banat, iar ştirea a ajuns şi la urechile vârfului de 23 de ani.

„Nu mi-a spus nimeni nimic, eu ştiu că sunt la Oţelul până în vară şi fac ce-mi spune conducerea clubului”, s-a rezumat să spună jucătorul.

În ciuda faptului că distanţa dintre oficialii Timişoarei şi principalul om de gol al roş-alb-albaştrilor este de numai trei paliere (astfel sunt repartizaţi în Hotelul „Titanic”), Mircea spune că n-a fost contactat de Iancu pe marginea acestui subiect.

„Exclus! Mircea rămâne la noi”

Nici tabăra dunăreană nu pare uşor de înduplecat. După câteva runde de negocieri derulate în restaurantul stabilimentului de la malul Mării Mediterane, Marius Stan, directorul general al Oţelului, afirmă că nu-l va ceda sub nicio formă pe Axente în această iarnă.

„Înţelegerea iniţială era de împrumut pe un an de zile, aşa că este exclus ca Mircea să ne părăsească acum. Avem şi noi obiectivele noastre, nu ne permitem să rămânem fără un atacant important cu nici două săptămâni înainte de startul campionatului. Din punctul meu de vedere, subiectul este închis”, parează conducătorul echipei gălăţene. (corespondenţă Antalya)

Explicaţie foto: Mircea Axente (dreapta) a marcat în „amicalul” cu bulgarii de la Ciavdar golul de 2-0

Citit 1335 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.