FCM Dunărea face ravagii în Bulgaria

FCM Dunărea face ravagii în Bulgaria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătorii echipei FCM Dunărea manifestă un mare apetit de goluri. Ieri dimineaţă, dunărenii au jucat cu o echipă din Liga a III-a a Campionatului Bulgariei, de care au dispus cu categoricul scor de 9-0 (5-0).

Antrenorul Viorel Tănase s-a arătat foarte mulţumit de atitudinea elevilor săi:

„Chiar dacă am întâlnit o echipă dintr-un eşalon inferior, băieţii au tratat cu toată seriozitatea întâlnirea, aspect care m-a mulţumit pe deplin. Au fost preocupaţi de posesie, arată o evoluţie din ce în ce mai bună de la joc la joc şi până la debutul în returul campionatului sperăm să realizăm şi acele automatisme pe care ni le-am propus”.

Meciul s-a disputat în compania echipei FC Vladislav, pe o ploaie permanentă, pe parcurs ivindu-se şi… ploaia de goluri.

Seria golurilor a fost deschisă de Cucu – care a transformat o lovitură de pedeapsă. Până la pauză au mai fructificat Cristescu (printr-o reuşită tehnică de excepţie), Patriche -  de două ori şi Cristea – după un un-doi cu State.

Iureşul a continuat şi în repriza secundă, când Fărcăşanu, Cârjan – de două ori – şi mijlocaşul Ioviţă – după o frumoasă acţiune pe flancul drept, au dus tabela la 9-0.

În prima repriză a fost aliniată următoarea formulă:

Mindileac – Cristescu, Marin, Agachi, D. Popescu – Cucu, Cristea, V. Munteanu, State, Grosu – Patriche. Au mai jucat: Posteucă, Bozean, Ioviţă, Fărcăşanu, Adamache, Petrescu, Eni, Jecu, Cârjan şi Vlasie.

Nu au fost folosiţi – fiind menajaţi datorită unor uşoare accidentări – Velescu, Emil Cristian, Murar şi Cioinac. De notat că patru din cei 25 de jucători din lotul deplasat pe litoralul bulgăresc sunt juniori.

Marţi, dunărenii vor întâlni pe Rapid Şumen (Liga a III-a), iar joi este probabil să joace cu echipa Olimpia Bălţi – locul IV al Ligii I din Republica Moldova.

Citit 639 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.