CSM Arcada a ajuns la borna 21 în Divizia A1
Foto: Sonia Baciu

CSM Arcada a ajuns la borna 21 în Divizia A1
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Campioana CSM Arcada a disputat meciurile a opt etape din acest sezon (un joc în devans: 3-0 cu Baia Mare). A obținut șapte victorii de trei puncte și a pierdut un meci, 0-3 la Dinamo, acumulând în total 21 de puncte.

Cel mai recent succes a venit în acest weekend, la Unirea Dej, unde s-a impus cu scorul de 3-1, victorie care o menține pe primul loc, acolo unde și-a propus să rămână până la fluierul final.

”Am obținut o victorie foarte importantă, de trei puncte în clasament. Sunt mulțumit de rezultat, nu însă și de prestația jucătorilor, care nu au evoluat la nivelul așteptărilor și a posibilităților lor de exprimare. Am avut două seturi normale - primul și al treilea, dar în actele doi și patru jocul nostru a avut multe scăderi de ritm. În al doilea am mers la egalitate, până la 21, însă finalul nu l-am gestionat cum trebuie. În al patrulea, care ne-a adus maximum de puncte, a fost mult echilibru: 15-13, 17-19, 22-24 și victorie la 23”, ne-a spus antrenorul Sergiu Stancu.

Meciul a avut parte de un arbitrat perfect, efectuat de Paul Szabo (Oradea) și R. Lupuțoc (Baia Mare).

Campionii au început în formula: Hernan, Klapwijk, Georgiev, Bissette, Terzici, Bala - Cabrera ”libero”. Din setul doi Kollo a intrat în locul lui Terzici, iar pe parcurs au mai jucat: Matei, Carrasco, Talpă și Cuciureanu.

Arcada mai are de susținut un singur meci - dar extrem de important, cu Volei Municipal Zalău, acasă, pe 7 decembrie, care trebuie câștigat pentru a putea ierna în frunte. Restul echipelor mai au de disputat câte două jocuri. După ultimul meci, gălățenii vor evolua în Cupa CEV, pe 11 (deplasare) și 17 decembrie (acasă), în compania campioanei Finlandei - Savo Volley Kuopio.  

*Fetele de la CSU Belor au susținut meciul acestei etape pe teren propriu, și au pierdut la scorul de 0-3 (15, 17, 22) în fața echipei CSM Târgoviște. Antrenorul Bogdan Paul a trimis în teren toate jucătoarele valide (mai puțin Ganna Magerova - accidentată). Ultimul meci din actualul tur de campionat - Divizia A1, are loc în deplasare, la CSM Lugoj, duminică, 8 decembrie, iar în ultima etapă gălățencele vor sta.

Citit 800 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.