VOLEI | Campioana, revenire rapidă la antrenamente
Foto: Sonia Baciu

VOLEI | Campioana, revenire rapidă la antrenamente
În sală din a doua zi a anului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După încheierea meciurilor din turul campionatului Diviziei A1 şi a partidelor de calificare la turneul final al „Cupa României”, echipa campioană CSM Arcada Galaţi a avut o pauză foarte scurtă, prilejuită de sărbătorirea Crăciunului şi a Anului Nou. Antrenamentele s-au reluat repede, încă din a doua zi a anului, când s-a intrat în sala de forţă, iar de ieri s-a revenit şi la antrenamentele tehnico-tactice, cu mingea.

„Competiţiile nu ne permit să întrerupem antrenamentele. Avem multă treabă, multe examene, iar atingerea obiectivelor nu poate fi realizată decât având la bază o pregătire permanentă şi de calitate. Performanţa nu aşteaptă, performaţa cere multă trudă! Peste câteva zile se reiau meciurile returului, iar spre sfârşitul acestei luni, pe 29 ianuarie, este programată manşa întâi a dublei cu turcii de la Galatasaray Istanbul, din optimile de finală ale CEV Cup”, ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

La primele antrenamente a fost prezentă toată lumea, mai puţin Angulo Carrasco, Arnel Cabrera şi bulgarul Krazimir Georgiev, cei trei fiind convocaţi la loturile naţionale pentru participarea la turneele de calificare la Jocurile Olimpice.

În legătură cu meciul de debut în returul primului eşalon, cu Gloria Buzău, din 11 ianuarie, clubul gălăţean a solicitat amânarea acestuia. Întrucât atât CSM Arcada, cât şi Gloria au jucători convocaţi la loturile naţionale, s-a convenit ca acest meci să se dispute pe 22 ianuarie, la Buzău. Astfel, primul meci din acest pentru CSM Arcada va fi pe 18 ianuarie, tradiţionalul derbi cu SCMU Craiova, în deplasare.

Altfel, ne face cea mai mare plăcere să subliniem că tehnicianul Sergiu Stancu a fost ales „antrenorul anului 2019” de către federaţia de specialitate, „detronându-l” pe Dănuţ Pascu, antrenorul echipei SCMU Craiova şi al lotului naţional. De asemenea, în topul primilor zece voleibalişti români au fost incluşi şi doi jucători de la CSM Arcada, Marian Iulian Bala şi Ciprian Matei.

 
Citit 1470 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2020 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.