HANDBAL | CS Municipal - start în partea a doua a competiției
Foto: Sorin Pană/Sportul ilustrat

HANDBAL | CS Municipal - start în partea a doua a competiției
Astăzi, la Sala Sporturilor "Dunărea"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După o pauză competițională prelungită, detreminată de participarea selecționatei României la "Mondialele" din Japonia, în acest weekend se vor relua meciurile și în cel de-al doilea eșalon de handbal feminin. Aici activează și gălățencele de la CS Municipal - în Divizia A, Seria A. În prima parte a campionatului, elevele antrenoarei Alexandrina Soare au dominat categoric întrecerile, încheind jocurile fără înfrângere, dar și cu scoruri mari.

CS Municipal a folosit judicios întreaga perioadă de pauză - prin antrenamente și participări la o serie de meciuri de verificare. Un prim examen, oficial, a avut loc miercuri, când gălățencele s-au confruntat cu Rapid București, în "Cupa României". Deși au întâlnit o echipă din primul eșalon, fetele noastre au jucat de la egal la egal cu bucureștencele, pierzând meciul la limită. Și tot atât de bine puteau să-l încheie în avantaj, dacă, între altele, ar fi avut parte de un arbitraj de calitate!

Meciul de astăzi va fi un prim contact cu o colegă de eșalon, HCF Piatra Neamţ, pe care în trecutele două partide a învins-o fără probleme, cu 33-22 și 30-18. Evident, nu se pune problema învingătoarei, care va folosi atât jucătoare experimentate, precum Cioaric, Șeiko, Balaban, cât și foarte tinere - Tănasă, Gogu și celelalte.

Alexandrina Soare, împreună cu ceilalți membri au staffului tehnic (Lavinia Mitachi - fiziokinetoterapeut și Răzvan Petrescu - maseur) vor veghea cu mare atenție la sănătatea fetelor, precum și la readucerea în teren a celor cu probleme de sănătate: Marcu, Trofin sau Ţuluca. "Vom continua să tratăm cu toată seriozitatea competiția în care ne aflăm, să ne pregătim cu mare atenție, pentru că numai astfel vom putea răzbi la turneul semifinal, apoi la cel final, care va hotărî soarta promovatelor. Avem de disputat zece meciuri în cel de-al doilea tur și retur, care ne vor ajuta să ne menținem într-o bună formă sportivă", ne-a spus antrenoarea Alexandrina Soare.

Întâlnirea are loc astăzi, de la ora 11.30, la Sala Sporturilor "Dunărea".

Citit 2028 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2020 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.