VOLEI | CSM Arcada, duel la nivel înalt, cu craiovenii
Foto: Sonia Baciu

VOLEI | CSM Arcada, duel la nivel înalt, cu craiovenii
Gălățenii iau startul în retur
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană de volei masculin CSM Arcada dispută primul meci din acest an abia astăzi, când se deplasează la SCM "U" Craiova. Partida, ce va fi televizată de TVR 3, va începe la ora 13.30. Apoi, pentru a ține legătura cu plutonul, miercuri, 22 ianuarie, Arcada va juca, tot în deplasare, cu Gloria Buzău.

Partida de astăzi, din Bănie, se anunță dificilă, în pofida faptului că în tur băieții noștri au câștigat la zero. "Întâlnim un adversar puternic, ceea ce face ca jocul să devină foarte greu. Oltenii sunt greu de învins acasă, alcătuiesc o grupare robustă, cu Lică - declarat cel mai bun jucător anul trecut - şi alți jucători de valoare, internaționali în loturile țărilor lor. În ceea ce ne privește, pornim cu argumentele noastre. Suntem campionii la zi, avem mulți internaționali, suntem o grupare omogenă. În plus, vom lupta pentru a reveni pe primul loc, pentru că, amânând jocul cu Buzăul, am fost depășiți de Dinamo. Cred că va fi un duel interesant", ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

Echipa este bine pregătită, perioada de întrerupere a fost judicios folosită, plus un turneu de două jocuri în Bulgaria. Lotul s-a reașezat, prin întoarcerea sud-americanilor Carrasco și Cabrera, la care se adaugă un transfer spectaculos, de ultimă oră, cel a ucraineanului Evgheni Gorcianiuk, care vine din campionatul Greciei. Acesta a venit să completeze golul din echipă lăsat de brazilianul De Almeida, care nu s-a acomodat cu orașul nostru.

Ieri-dimineață a luat drumul Craiovei următorul lot de jucători: Hernan, Bala, Kollo, Talpă, Bissette, Cuciureanu, Matei, Carrasco, Cabrera, Terzici, Klapwijk, Georgiev, Cristudor și Gorcianiuk.

Meci tare și în Dobrogea

Și fetele de la CSU Belor au o misiune ingrată. Astăzi, de la ora 17.00, joacă în deplasare, cu CS Medgidia, o grupare care le-a pus probleme și în meciul tur (scor 3-1). Între timp, formația gălățeană a efectuat unele schimbări în lot. Au plecat georgiana Simoniia și ucraineanca Magerova, acestea fiind înlocuite de Ana Maria Roșca (de la Știința Bacău) și bucureșteanca Roxana Iancu, venită împrumut până la vară, de la Dinamo.

"Pentru un rezultat favorabil, ne vom mobilizat exemplar, cu atitudine corespunzătoare și determinare. Faptul că CSM Lugoj ne-a depășit în clasament, vom depune toate eforturile pentru a nu ne îndepărta de adversarul cu care ne batem pentru locul 5", ne-a spus antrenorul Paul Bogdan.

Acesta a deplasat întregul lot: Ivana Radonjci, Maria Jose Bouza, Ana Marisa Radu, Anamaria Berdilă, Diana Lupescu, Borislava Saykova, Talita do Nascimento, Sorina Miclăuș, Andreea Ispas, Violeta Stan, Roxana Iancu (împurumutată de la Dinamo) și Adina Roșca, recent legitimată.

Citit 1439 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2020 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.