Fotbal. Cupa de iarnă

Fotbal. Cupa de iarnă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi și mâine, la Tecuci și Șendreni se vor disputa meciurile zonelor a III-a și a IV-a a tradiționalei competiții ”Cupa de Iarnă - Memorialul Nicolae Rainea”. În ambele zone se vor întrece câte șase echipe. La Tecuci: Victoria Tecuci, Juventus Toflea, Avântul Drăgănești, Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni și Viitorul Umbrărești, în timp ce în sala din Șendreni: Foresta Șendreni, Șoimii Foltești, Luceafărul Berești, Unirea Braniștea, Agrostar Tulucești și Quantum Club Galați. Primele clasate în cele două zone se vor califica la turneul final, alături de Zimbrul Slobozia Conachi și Avântul Valea Mărului (foto).

Citit 780 ori Ultima modificare Vineri, 24 Ianuarie 2020 17:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro