Surpriză în turneul zonal de la Şendreni

Surpriză în turneul zonal de la Şendreni

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În weekendul trecut s-au disputat jocurile ultimelor două "zone" ale competiţiei de fotbal în sală "Cupa de Iarnă - Memorialul Nicolae Rainea", organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal pentru echipele din Liga a IV-a şi a V-a. Competiţia a ajuns la ediţia a 8-a şi a reunit la start 20 de echipe, repartizate în patru zone: Şendreni (două), Cudalbi şi Tecuci. Ultimele două turnee zonale au fost găzduite de sălile din Tecuci şi Şendreni, în ambele fiind prezente câte şase echipe.

La Tecuci, echipele au jucat în două serii, clasamentele acestora arătând astfel: Seria A - 1. Avântul Drăgăneşti 6 p, 2. Victoria Tecuci 3 p, 3. Juventus Toflea - zero puncte; Seria B - 1. Gloria Iveşti 6 p, 2. Muncitorul Ghidigeni 3 p, 3. Viitorul Umbrăreşti - zero puncte.
În meciul decisiv pentru stabilirea calificatei la turneul final, cei din Iveşti au învins formaţia din Drăgăneşti cu 4-2. În partidele de clasament, Ghidigeni - Tecuci 7-3 pentru locurile 3-4 şi Umbrăreşti - Toflea 3-0 pentru locurile 5-6.
Astfel, echipa Gloria Iveşti (antrenor Fănică Rusu) s-a calificat pentru turneul final. Golgheterul turneului a fost Ionel Catrin (Ghidigeni) - 5 reuşite, iar cel mai bun portar a fost desemnat Robert Coviţ (Iveşti).

Răsturnare de scor uimitoare

Extrem de disputate şi interesante au fost meciurile de la Şendreni, unde s-a jucat tot în două serii. Ierahia în Seria A a fost: 1. Şoimii Folteşti 6 p, 2. Luceafărul Bereşti 3 p, 3. Foresta Şendreni - zero puncte. Meciul pentru stabilirea câştigătoarei acestei grupe a avut un final dramatic: Bereştiul s-a aflat în avantaj cu 1-0 până în ultimul minut de joc, cei din Folteşti reuşind miraculos să întoarcă soarta partidei şi să câştige cu 2-1.
Clasamentul în Seria B a fost: 1. Unirea Braniştea 6 p, 2. Quantum Club 3 p, 3. Agrostar Tuluceşti - zero puncte.
În meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, Şoimii Folteşti - Braniştea 7-5. În meciul pentru locurile 3-4, Quantum Club a învins echipa din Bereşti cu 5-3, iar în cel pentru locurile 5-6, Şendreni - Tuluceşti 4-0. Surpriză este calificarea la turneul final a echipei din Folteşti, în dauna celei din Braniştea, fiind prima formaţie din Liga a V-a care reuşeşte această performanţă în ultimii cinci ani. Golgheterul "zonei" a fost Eduard Dumitran - 7 goluri, iar cel mai bun portar a fost desemnat Alexandru Galaction (Bereşti).
Astfel, cele patru finaliste ale competiţiei sunt: Zimbrul Slobozia Conachi, Avântul Valea Mărului, Gloria Iveşti şi Şoimii Folteşti.
Meciurile turneului final se vor disputa pe 8 februarie, la Sala "Siderurgistul".

Citit 884 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 19:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro