Volei. Echipele gălățene pot obține toate punctele
Foto: Sonia Baciu

Volei. Echipele gălățene pot obține toate punctele
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În campionatul primei ligi de volei, formaţiile gălăţene CSM Arcada (masculin) şi CSU Belor (feminin) joacă astăzi în deplasare, ambele având adversare aflate pe locul 10.

În acest început de an, jucătorii echipei campioane, CSM Arcada, au o perioadă încărcată. Pe de o parte sunt meciurile din returul campionatului Diviziei A1, iar de cealalată optimile Cupei CEV. În campionatul intern sunt trei jocuri ”legate”, pe parcursul unei singure săptămâni. Astăzi, Arcada joacă la CSM Câmpia Turzii, miercurea viitoare primește vizita unei contracandidate la șefie, Dinamo București, iar peste o săptămână întâlneşte ”U” Cluj, pe teren proriu. După ce se va trece peste aceste trei partide, la orizont se va afla meciul retur cu Galatasaray Istanbul. În orașul de pe Bosfor, a câștigat echipa turcă, iar în 12 februarie toate forțele se vor coagula pentru revanșa care să trimită formaţia gălăţeană în ”sferturile” CEV Cup.

Revenind la primul meci din seria menţionată, acesta se anunţă a fi la prima vedere unul facil, în compania unei adversare ce are un singur punct acumulat până acum, dar antrenorul Sergiu Stancu a ţinut antrenamentele la intensitate ridicată. ”Pentru a câștiga puțin timp, după întoarcerea din Turcia, de la Otopeni am plecat direct spre Câmpia Turzii, unde ne așteaptă meciul etapei a patra din retur. Joi seara am ajuns acolo, unde toți jucătorii au urmat o scurtă perioadă de recuperare, în rolul principal aflându-se fizioterapeutul Eugen Pascale. Vineri, în schimb, am efectuat două antrenamente - unul de dezmorțire, un altul solicitant. Sâmbătă avem program normal, ca înaintea fiecărui meci, care va începe la ora 14.00”, ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

Partida va fi condusă de arbitrii Paul Szabo (Oradea) și B. Bârdășan (Tg. Mureș).

CSM Belor, examen în Giulești

Pentru fetele de la CSU Belor jocul de astăzi contează pentru etapa a cincea a returului. Parteneră le va fi Rapid București, în Sala ”Giulești”, de la ora 18.00. Îniantea acestei partide, CSU Belor este  locul 6, cu 20 de puncte, iar Rapid ocupă locul 10, cu 6 puncte.

Elevele antrenorului Bogdan Paul au plecat de ieri spre Capitală și speră într-un rezultat favorabil. ”Sper că am depășit episodul neplăcut din partida cu ”U” Cluj (n.r. scor 2-3). Avem toate condițiile de a putea obține o victorie”, a spus tehnicianul gălățean. Partida din Sala ”Giulești” va fi condusă de arbitrul ploieștean Alin Mateizer, secondat de Cristian Cristea (București).

Citit 1143 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2020 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.