Handbal. Junioarele gălățene, în focul luptei
Foto: Marian Burtoi

Handbal. Junioarele gălățene, în focul luptei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele două echipe gălățene de junioare mari - CS Municipal și Handbal Art - au susținut meciurile etapei a doua din faza secundă a competiției naționale - Grupa Valoare. Nimic nu a semănat cu jocurile din prima rundă, nici măcar arbitrajele!

CSM a jucat la CSS Tulcea, unde, de fapt, gălăţencele nu au fost lăsate să joace și au pierdut la limită, 27-30. Sanda Asandei a nominalizat câteva fete care s-au evidențiat în acest meci: Andreea Prescură 7 goluri, Alexia Trofin 7, Andreea Merlă 6 și Iulia Eiler 5. Astăzi, la Sala ”Siderurgistul”, de la ora 15.00, gălățencele au de disputat un meci extrem de greu, cu CSM București, clubul în care se adună cele mai valoroase junioare din ţară.

Cea de-a doua echipă gălățeană din Grupa Valoare a cedat la scor, chiar în fieful bucureștencelor: CSM - Handbal Art Galați 33-23. De la gălățence s-au evidențiat: Daniela Necula 7 goluri, Raluca Macovei și Ana Voicu - câte 4 și Daniela Damian 3 goluri. Duminică, elevele antrenoarei Gabriela Artene vor juca, acasă, cu LPS Brăila.

Și junioarele mai mici se confruntă în arena performanței. Astfel, CSM Galați a jucat la CSM Medgidia, la junioare II, și a câștigat la un scor lejer: 40-26. Evidențiatele oaspetelor au fost: Sorana Chiriac 12 goluri, Alesia Asandei și Miruna Codreanu - câte 6, Riana Munteanu 5 și Crina Gogan 4.

Cu victorie au încheiat și junioarele III ale CSM Galați (antrenor Daciana Balaban). Au jucat la Brăila, cu Olimpia, și au câștigat tot la un scor clar: 26-17.

Citit 1082 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.