”Cupa Play”, în vitrina Școlii de Fotbal Junior

”Cupa Play”, în vitrina Școlii de Fotbal Junior
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Timp de două zile, în Sala Sporturilor din Bacău s-au disputat meciurile unui turneu de minifotbal, dotat cu ”Cupa Play”. La această a noua ediție a competiţiei au participat și copiii echipei Școlii de Fotbal Junior Galați, la categoria de vârstă 12 ani.

Elevii antrenorului Ionuț Niculcea au dominat clar disputele, au înregistrat numai victorii și au intrat în posesia trofeului pus în joc de organizatorii din orașul lui Bacovia. Scorurile au început cu 2-1 în compania copiilor de la Stejarul Cajvana (Suceava) și au continuat cu 9-1 cu Aripile Bacău, 2-0 cu Juniorul Dorohoi, în grupă; 3-1 după loviturile de departajare, cu LPS Suceava, în semifinale, și 4-1 cu Aerostar, în finala turneului. Golurile finalei i-au avut ca autori pe Zaharia 3 și Crihană.

Lotul gălățenilor laureați: Gabriel Ghițun, Alex Zaharia, Alex Grigore, Paul Flutur, Matiaș Lepădatu, Sebi Mirică, Alin Crihană, Luca Popa, Robert Costea, David State și Alberto Diaconu.

Organizatorii au decernat și recompense individuale, cei din Galați fiind prezenți la premiere de două ori. Mai întâi, Alin Crihană a fost desemnat cel mai bun jucător, în timp ce prof. Ionuț Niculcea a primit un premiu special pentru cel mai inspirat antrenor.

Citit 1156 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.