VOLEI | CSU Belor nu a putut mai mult
Foto: Sonia Baciu

VOLEI | CSU Belor nu a putut mai mult
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În etapa intermediară, de miercuri, echipa feminină CSU Belor a luat drumul Capitalei, pentru jocul cu Dinamo. Un adversar mult prea puternic, la ora actuală, în faţa căruia este foarte greu, dacă nu imposibil să iei vreun punct.

Astfel au stat lucrurile şi de data aceasta. Înainte de meci, antrenorul gălăţencelor afirmă că „mergem să ne jucăm şansele, nu suntem dinainte învinşi”. Într-adevăr, nu au fost dinainte învinşi, dar după aceea…

Meciul a fost dominat clar de bucureştence (care au câştigat şi în tur cu 3-0, la Galaţi), cu 3-0, tot fără set pierdut. La seturi: 25-18, 25-14, 25-14. Două sclipiri gălăţene nu au fost suficiente pentru măcar un set. În setul de debut a fost la un moment dat 13-12 pentru oaspete, iar în primul act, 3-1. Insuficient.

Tehnicianul gălăţean a început cu „sextetul”: Anamaria Berdilă, Ivana Radonjici, Daniela Lupescu, Talita do Nascimento, Ana Maria Radu, Roxana Iancu - Andreea Ispas „libero”. Pe parcurs, au mai intrat: Sorina Miclăuş, Maria Roşca, Borislava Saykova, Corral Bouza şi al doilea „libero” - Violeta Stan.

Mâine, la  Sala Sporturilor „Dunărea”, vom avea un nou cuplaj, de la ora 17,00: CSM Arcada - Unirea Dej şi CSU Belor - Ştiinţa Bacău.

Citit 1080 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2020 20:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.