VOLEI | CSU Belor nu a putut mai mult

VOLEI | CSU Belor nu a putut mai mult

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În etapa intermediară, de miercuri, echipa feminină CSU Belor a luat drumul Capitalei, pentru jocul cu Dinamo. Un adversar mult prea puternic, la ora actuală, în faţa căruia este foarte greu, dacă nu imposibil să iei vreun punct.

Astfel au stat lucrurile şi de data aceasta. Înainte de meci, antrenorul gălăţencelor afirmă că „mergem să ne jucăm şansele, nu suntem dinainte învinşi”. Într-adevăr, nu au fost dinainte învinşi, dar după aceea…

Meciul a fost dominat clar de bucureştence (care au câştigat şi în tur cu 3-0, la Galaţi), cu 3-0, tot fără set pierdut. La seturi: 25-18, 25-14, 25-14. Două sclipiri gălăţene nu au fost suficiente pentru măcar un set. În setul de debut a fost la un moment dat 13-12 pentru oaspete, iar în primul act, 3-1. Insuficient.

Tehnicianul gălăţean a început cu „sextetul”: Anamaria Berdilă, Ivana Radonjici, Daniela Lupescu, Talita do Nascimento, Ana Maria Radu, Roxana Iancu - Andreea Ispas „libero”. Pe parcurs, au mai intrat: Sorina Miclăuş, Maria Roşca, Borislava Saykova, Corral Bouza şi al doilea „libero” - Violeta Stan.

Mâine, la  Sala Sporturilor „Dunărea”, vom avea un nou cuplaj, de la ora 17,00: CSM Arcada - Unirea Dej şi CSU Belor - Ştiinţa Bacău.

Citit 553 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2020 20:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro