Copiii Şcolii de Fotbal Oţelul, la Braşov

Copiii Şcolii de Fotbal Oţelul, la Braşov
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În oraşul de sub Tâmpa s-au disputat meciurile ediţiei a 11-a a competiţiei "Enjoy Sports Winter Cup", un turneu extrem de puternic, cu nu mai puţin de 40 de echipe la start. Între participante s-a aflat şi echipa copiilor de 11 ani antrenaţi de Bogdan Balaban la Şcoala de Fotbal Oţelul.

A fost o competiţie de durată, cu şapte jocuri şi şase antrenamente. „Ţinând cont de condiţiile cerute de organizatori, consider că situarea noastră pe locul al şaptelea în clasament, din 40 de participante, este una notabilă şi onorabilă”, a ţinut să precizeze antrenorul foarte tinerilor „oţelari”. Iată şi scorurile înregistrate de echipa gălăţeană: 9-0 cu Nikolaev (Ucraina), 8-0 cu Inter Câmpulung, 9-0 cu Steagul Roşu Braşov, 3-0 cu New Stars Bucureşti, rezultate cu care s-a clasat pe primul loc în grupă. Apoi, 0-1 cu Celta Braşov, 1-2 cu Stars Brăila şi 3-2 cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

Conducătorul Şcolii de Fotbal Oţelul a deplasat la Braşov următorul lot de jucători: Cristi Tudose, Sebastian Roşu, Denis Scumpu, Robert Alexandru, Antonio Tentiuc, Rareş Patriche, Mario Căuş, Denis Drăgan, Ştefan Hilohe, Casian Rebega, Adriano di Grandi, Darius Hurduc, Mario Zamfir, Denis Zamfir, Mateo Muha, Albert Moldoveanu, Mateo Matcaş şi Ricardo Manea.

Citit 1399 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2020 19:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.