Volei. CSM Arcada, victorie în debutul turneului play-off
Foto: Sonia Baciu

Volei. CSM Arcada, victorie în debutul turneului play-off
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: CSM Arcada a câștigat, scor 3-1, meciul cu Gloria Buzău, disputat sâmbătă seară, la Galați. Partida a contat pentru prima etapă din play-off-ul Diviziei A1 de volei. Miercuri, în runda intermediară, la Galați, va avea loc un cuplaj voleibalistic, CSM Arcada va juca împotriva SCM U Craiova (locul secund în clasament), în timp ce fetele de la CSU Belor se vor confrunta cu Știința Bacău. 

Altfel, CSU Belor a reușit să ”smulgă” un set campioanei Volei Alba Blaj, în meciul disputat sâmbătă, la Blaj, în faza secundă a competiției (locurile 1-6). (SB)


Astăzi se dă startul în faza secundă a Diviziei A1 de volei, masculin și feminin, grupa locurilor 1-6. CSM Arcada Galaţi - campioana en-titre și liderul actual -  va juca, pe teren propriu cu Gloria Buzău, iar fetele de la CSU Belor vor întâlni, în deplasare, formaţia Volei Alba Blaj, deţinătoarea titlului de campioană.  

Iubitorii voleiului din Galați au prilejul astăzi, de la ora 17,00, să asiste la primul meci din "play-off", cel în care CSM Arcada va juca împotriva echipei Gloria Buzău, ocupanta locului șase după sezonul regulat. În partida care merită văzută, echipa gălăţeană ţinşte victoria la scor de trei pucnte, pentru a face încă un pas spre împlinirea unei noi performanțe - al doilea titlu de campioană națională.

Voleibaliştii echipei gălăţene au încheiat foarte bine sezonul regulat, pe primul loc, cu avans destul de mare faţă de următoarele clasate: 7 puncte faţă de  SCMU Craiova, 10 față de Dinamo și 14 față de VM Zalău.

”Suntem bine pregătiți și așteptăm cu încredere această fază finală. Ne cunoaștem foarte bine partenerele de competiție, ne cunoaștem propriul potențial de joc și consider că în continuare ecartul de puncte poate să crească, de la etapă la etapă, să ne ușurăm astfel misiunea și să ne apropiem tot mai mult de un titlu de campioană”, ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

Meciul va fi condus de un cuplu de arbitri bucureșteni: Alexandru Prodana și Mihai Coman.

Runda a doua a fazei finale a competiției naționale va fi una intermediară (n.r. - miercuri, 11 martie), când CSM Arcada va juca, tot acasă, cu Craiova. Iată și celelalte trei programări ale meciurilor turului: pe 14 martie la Dinamo, în 21 martie cu Zalău, acasă, iar pe 25 martie, în deplasare, la Dej.

CSU Belor, meci în deplasare

Fetele de la CSU Belor au încheiat binişor sezonul regulat, în care au ”prins” ultima treaptă a turneului final. Această a doua parte a competiției interne debutează cu un meci ce are un grad sporit de dificultate pentru jucătoarele conduse de Bogdan Paul, în care întâlnesc multipla campioană și liderul autoritar Volei Alba Blaj. Echipa a plecat de ieri spre... Câmpia Libertății de la Blaj, cu dorința de a avea o evoluție cât mai onorabilă. Din lot lipsește Adina Roșca, indisponibilă din cauza unei răceli. Va arbitra un cuplu din Cluj, frații Cristian și Mihai Șanta.

Obiectivul declarat al antrenorului gălățean este ocuparea locului al cincilea, pentru care se va lupta în acest turneu final cu echipa din Lugoj,

CSU Belor va juca următoarele meciuri astfel: pe 11 martie, acasă, cu Ştiinţa Bacău; 14 martie, deplasare, la Dinamo; 21 martie, acasă, cu CSM Lugoj; 28 martie, deplasare, la CSM Târgovişte.

Citit 2039 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2020 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.