Oțelul se reunește pe 1 iulie
Foto: ascotelul.ro

Oțelul se reunește pe 1 iulie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa de fotbal Oțelul Galați îşi va relua antrenamentele începând cu 1 iulie, conform unui comunicat de presă emis de gruparea roș-alb-albastră. Oțelul se va pregăti pentru startul Ligii a III-a, programat pe 29 august. Până atunci, echipa fanion a orașului va avea de disputat două partide oficiale în "Cupa României". Mai întâi, în jurul datei de 12 august, în turul secund al fazei județene, iar în cazul calificării, pe 26 august, în cel de-al treilea tur.

Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al echipei, a spus că este nerăbdător să reia pregătirilor. "Abia așteptăm să încheiem această lungă vacanță și să revenim pe teren. Aceasta perioadă de tranziție din punct de vedere sportiv o petrecem cu un program individual de antrenament, urmând ca pe 1 iulie să începem pregătirea colectivă în perspectiva noului sezon, unul care se anunță extrem de competitiv și pentru care va trebui să ne pregătim foarte bine".

Altfel, la nivelul lotului de jucători, până acum a fost anunțată doar prelungirea contractului cu portarul Iulian Dinu, pentru încă un sezon competițional.

Citit 1943 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2020 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.