Întăriri pentru echipa de hochei pe gheaţă CSM Galaţi

Întăriri pentru echipa de hochei pe gheaţă CSM Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Galați anunță intenții serioase pentru următoarea ediție de campionat, prin ultimele noutăți de la nivelul lotului. După anunțul prelungirii contractului cu Butocinov, un alt jucător important din trecut al echipei, Vitali Kiricenko, a semnat și el pentru încă un sezon alături de gruparea gălățeană.

Întăririle se conturează în privința noilor jucători. Două noutăți a anunțat, printr-un comunicat oficial, CSM Galați, cu privire la secția de hochei. Este vorba despre doi dintre jucătorii de bază de la rivala Corona Brașov: Otto Biro și Matyas Biro.

Frații Biro sunt recunoscuți în lumea hocheiului ca fiind doi jucători de nivel înalt pentru campionatul românesc. Otto, 31 de ani, evoluează pe postul de fundaș, în timp ce Matyas, 26 de ani, este atacant. Ambii sunt internaționali ai reprezentativei României.

Vă reamintim că ediția precedentă de campionat a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. Momentan nu s-au stabilit datele de disputare ale partidelor din ediția de campionat 2020-2021.

Citit 1713 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iunie 2020 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.