Fotbal. Șanse mici să se mai joace la nivel județean

Fotbal. Șanse mici să se mai joace la nivel județean
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația Județeană de Fotbal întâmpină probleme în stabilirea campioanei, respectiv, a reprezentantei județene pentru faza următoare a Cupei României, pentru că nu sunt încă permise reluarea jocurilor de fotbal, fără cantonament și teste coronavirus în prealabil.

În acest weekend erau programate meciurile din optimile Cupei României, faza județeană, dar acestea au fost amânate din cauza pandemiei. Șansele ca aceste jocuri să fie reluate în următoarea perioadă sunt foarte mici, conform unor surse federale. Mai mult, nu pare plauzibil a se disputa nici măcar meciul dintre Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi, primele două clasate din Liga a patra gălățeană, despărțite de un singur punct în clasament la momentul suspendării campionatului.

Astfel, reprezentanții fotbalului gălățean se gândesc deja la diferite scenarii pentru desemnarea echipelor care vor merge la baraj, respectiv în faza superioară a Cupei României. Una dintre variante ar putea fi chiar tragerea la sorți! Însă, cel mai probabil, echipa de pe primul loc, Avântul Valea Mărului va merge la turneul de promovare, acolo unde le va întâlni pe reprezentantele județelor Brăila și  Vrancea, în timp ce Zimbrul Slobozia Conachi (locul 2) ar putea primi drept consolare participarea în etapa următoare a Cupei României, ca reprezentantă a fotbalului județean din Galați.

Situația se va clarifica după data de 1 Iulie, când vor fi anunțate noile prevederi legislative cu privire la activitățile sportive.

Citit 2072 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.