Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Asociația Județeană de Fotbal întâmpină probleme în stabilirea campioanei, respectiv, a reprezentantei județene pentru faza următoare a Cupei României, pentru că nu sunt încă permise reluarea jocurilor de fotbal, fără cantonament și teste coronavirus în prealabil.
În acest weekend erau programate meciurile din optimile Cupei României, faza județeană, dar acestea au fost amânate din cauza pandemiei. Șansele ca aceste jocuri să fie reluate în următoarea perioadă sunt foarte mici, conform unor surse federale. Mai mult, nu pare plauzibil a se disputa nici măcar meciul dintre Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi, primele două clasate din Liga a patra gălățeană, despărțite de un singur punct în clasament la momentul suspendării campionatului.
Astfel, reprezentanții fotbalului gălățean se gândesc deja la diferite scenarii pentru desemnarea echipelor care vor merge la baraj, respectiv în faza superioară a Cupei României. Una dintre variante ar putea fi chiar tragerea la sorți! Însă, cel mai probabil, echipa de pe primul loc, Avântul Valea Mărului va merge la turneul de promovare, acolo unde le va întâlni pe reprezentantele județelor Brăila și  Vrancea, în timp ce Zimbrul Slobozia Conachi (locul 2) ar putea primi drept consolare participarea în etapa următoare a Cupei României, ca reprezentantă a fotbalului județean din Galați.
Situația se va clarifica după data de 1 Iulie, când vor fi anunțate noile prevederi legislative cu privire la activitățile sportive.

Citit 1210 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 19:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro