Dan Popescu revine la Galați

Dan Popescu revine la Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

SC Oțelul Galați a anunțat primul transfer al verii în persoana lui Daniel Popescu, fost jucător la echipele locale FC Oțelul și Dunărea, în cea mai mare perioadă a carierei sale. În vârstă de 32 de ani, Dan Popescu evoluează pe postul de fundaș stânga și a sosit la Oțelul din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu CSM Slatina, ultimul său club, alături de care a luptat pentru promovarea în eșalonul secund.

Pe lângă parcursul de la Oțelul Galați în Liga I, în perioada 2013-2015, Popescu a mai jucat în prima ligă din România pentru FCSB, Poli Timișoara, Concordia Chiajna și Poli Iași. În eșaloanele inferioare, în afară de Slatina (Liga a III-a), Dan Popescu a mai jucat la Daco-Getica București, în liga secundă.

Daniel Popescu este primul transfer realizat de către SC Oțelul, iar în următoarele zile se preconizează perfectarea a cel puțin încă două sosiri, conform unor surse din cadrul clubului.

Altfel, reunirea lotului este pusă momentan sub semnul întrebării, din cauza incertitudinii la nivelul organizării acțiunilor de acest gen, ca urmare a măsurilor împotriva răspândirii virusului Covid-19. Oficialii gălățeni așteaptă prevederile de la Ministerul Sănătății, înainte de luarea unei decizii de reluare a antrenamentelor de grup.

Citit 1789 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.