Datele oficiale ale turneului de promovare în Liga a III-a

Datele oficiale ale turneului de promovare în Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Federația Română de Fotbal a transmis către Asociațiile Județene de Fotbal datele oficiale de disputare pentru turneul de promovare în Liga a III-a, după ce în prealabil stabilise componența grupelor.

Astfel, reprezentanta județului Galați le va întâlni pe campioanele din județele Vrancea, respectiv, Brăila. Iată datele de disputare: 1 august, Galați vs. Brăila, 5 august, Brăila vs. Vrancea, 9 august, Galați vs. Vrancea. Toate jocurile vor fi programate de la ora 17:30 și se vor disputa pe teren neutru.

Reprezentanta Galațiului urmează să fie aleasă între Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi, iar termenul-limită pentru furnizarea datelor către FRF a fost stabilit pe 27 iulie. Asociația Județeană de Fotbal Galați intenționează să organizeze cel puțin un meci între cele două echipe, care la momentul suspendării campionatului Ligii a IV-a se aflau pe primele două locuri.

Totodată, Federația Română de Fotbal a stabilit și criteriile de departajare în cadrul turneului de promovare, plus faptul că vor fi permise câte cinci schimbări pentru fiecare echipă în parte, în timpul unei partide, așa cum se procedează și la nivel internațional.

Citit 1907 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iulie 2020 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.