Se așteaptă noi transferuri la Oțelul. ”Vom mai aduce jucători de valoare”

Se așteaptă noi transferuri la Oțelul. ”Vom mai aduce jucători de valoare”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Managerul general Cristian Munteanu a spus că lotul va fi îmbunătățit în perioada următoare.

După ce s-a declanșat entuziasm în rândul fanilor la anunțul transferurilor lui Dan Popescu și Bogdan Gavrilă, SC Oțelul și-a propus să continue seria de noutăți cu jucători valoroși, conform managerului general Cristian Munteanu.

"Suntem mulțumiți că am reușit să-i aducem pe Popescu și Gavrilă, două certitudini, dar nu ne vom opri aici. Vom mai aduce jucători de valoare, suntem în discuții avansate cu mai mulți și vom vedea cu cine reușim să și concretizăm. Nu e ușor, pentru că e și o perioadă mai agitată acum cu pandemia. În primă fază ne orientăm către jucători gălățeni sau care au mai jucat la Oțelul, tocmai pentru că pun suflet cu adevărat atunci când intră pe teren, atuuri pe care le au cei doi pe care i-am adus deja", a spus Cristi Munteanu.

Tot la capitolul noutăți se încadrează și portarul Eugen Bujoreanu, 21 de ani, adus de la Delta Tulcea, chiar la recomandarea fostului portar al Oțelului, actualul conducător de club.

”Avem trei portari foarte buni în lot, nu-s multe echipe din țară care se pot lăuda cu asemenea goalkeeperi. Pe lângă Bujoreanu, îl avem pe Ursu, un tânăr portar în care am foarte mare încredere că poate ajunge la cel mai înalt nivel, plus Dinu, care are deja experiență", a spus cel poreclit Babicu.

Teama de pandemie încă există

Referitor la numărul din ce în ce mai mare de cazuri de coronavirus din România, Cristi Munteanu a spus că își dorește ca fotbalul să continue la nivelul tuturor competițiile, iar una dintre marile sale dorințe este aceea de a avea și publicul gălățean alături.

”Cel mai mult așteptăm și ne dorim ca acest sezon să se dispute. O a doua dorință, care e și mai mare de fapt, este de a vedea suporterii în tribună, de a-i avea alături de echipă, pentru că sunt foarte importanți pentru noi. Așteptăm rezultate pozitive, ne-am propus ca obiectiv să câștigăm fiecare meci în parte. La final, când se va trage linie, vom vedea unde ne aflăm", a adăugat Munteanu.

Momentan, competițiile din eșaloane mai jos de cel secund au fost suspendate de către Federația Română de Fotbal, iar meciurile de baraj de promovare, atât de la Liga a III-a, cât și de la a IV-a, au fost programate fără certitudinea că se vor putea disputa! Speranțele federalilor se leagă de o mai bună gestionare a pandemiei de coronavirus și scăderea numărului de cazuri, ceea ce ar duce la o relaxare a măsurilor și astfel s-ar permite și disputarea jocurilor de fotbal la un nivel mai jos de Liga a II-a.

SC Oțelul Galați ar trebui să înceapă campionatul Ligii a III-a la finalul lunii august, conform programărilor de până acum ale Federației Române de Fotbal.

Citit 4591 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2020 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.