Jucător de ”națională”, transferat de CSM Galați

Jucător de ”națională”, transferat de CSM Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de hochei a Clubului Sportiv Municipal Galați a reușit al treilea transfer din această vară. După frații Biro, veniți de la Corona Brașov, ultima campioană a României, clubul gălățean a reușit să-l legitimeze pe Mircea Constantin. În vârstă de 24 de ani, acesta a evoluat în sezonul precedent pentru două echipe, ACSH Gheorgheni și Corona Brașov, după ce în trecut a fost și la Steaua București. Cu ambele formații din sezonul precedent a fost angrenat și în Erste Liga, competiție internațională. Constantin este un jucător care participă cu regularitate și la acțiunile echipei naționale a României.

Altfel, pe lângă cele trei noutăți, conducerea CSM Galați a oficializat și prelungirea contractelor mai multor jucători importanți din ediția precedentă. Ultimul dintre ei este portarul Otto Onodi, campion al României în trecut cu CSM Dunărea Galați. Pe lângă acesta, la Galați vor mai continua Anton Butuchnov, Vitali Kirichenko, Evgheni Skachov şi Sergei Paior.

CSM Galați se afla pe primul loc în sezonul regular al Campionatului Național de seniori în momentul în care competiţia a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, după ce în ediția 2018-2019 a obținut titlul de vicecampioană a României.

Citit 1713 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2020 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.