Sporting Lieşti vrea o clasare cât mai onorabilă

Sporting Lieşti vrea o clasare cât mai onorabilă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Antrenorul Ionuț Niculcea își propune ca în următoarea ediție de campionat să se afle între primele zece echipe.

Cu gândul la noul sezon competiţional, echipele de fotbal din eşalonul al treilea au început perioada pregătirilor. În acest număr al ziarului, vă oferim informaţii despre pregătirea echipei Sporting Lieşti, echipă care a căpătat deja suficientă experienţă în cel de-al treilea eşalon. Informaţiile ne-au fost oferite de prof. Ionuţ Niculcea, antrenorul acestei grupări.

- Domnule profesor, a fost depăşită perioada cea mai grea a pandemiei. Cum se prezintă lucrurile la ora actuală?

- Într-adevăr, a fost o perioadă foarte delicată, cu inactivitate şi alte cele. Gândindu-ne deja la noul sezon, am hotărât să demarăm antrenamentele încă de la mijlocul săptămânii trecute, pe 8 iulie. Pentru început, lucrăm la readaptarea organismului la efort. În funcţie de hotărârile în privinţa relaxării, de care trebuie să ţinem cont, ne vom orienta în partea a doua a pregătirilor. Vom efectua antrenamente cu accent pe capitolul tehnico-tactic, iar de la începutul lunii viitoare vom disputa mai multe meciuri de verificare. Specific, numai dacă lucrurile vor merge spre normal. Nu vom avea un cantonament, ci doar o perioadă de semicantonament, acasă, la Lieşti sau Galaţi.

- Cine sunt colaboratorii pentru viitorul sezon?

- Aceiaşi ca în trecut: subsemnatul, ajutat de doi antrenori secunzi - Dorinel Matei şi Cristi Brăneţ.

- În privinţa lotului, ce ne puţeţi spune?

- Vom avea un lot de aproximativ 22 de jucători. La ora startului pregătirilor, nu s-a prezentat Alin Nica, care se pare că se află în căutarea unei alte echipe. În rest, contăm pe Lupu, venit în iarnă de la CSM Focşani, şi pe ceilalţi jucători ai noştri din sezonul trecut. O noutate ar putea fi şi revenirea fostului junior Dănuţ Iftimie, împrumutat pentru patru ani la CSM Focşani. Mai intenţionăm legitimarea a trei juniori, după care ne vom vedea de treabă. Vrem să ne îndeplinim obiectivul conducerii clubului - o clasare cât mai onorabilă, în primele zece locuri, într-o serie de 18 echipe. De asemenea, ne preocupă să realizăm jocuri de calitate, prin care să ne atragem cât mai mulţi susţinători.

Citit 1580 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2020 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.