Singurul jucător transferat de CSM Galați. ”Am venit la Galați datorită antrenorului”

Singurul jucător transferat de CSM Galați. ”Am venit la Galați datorită antrenorului”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Marius Ciotlăuș, singurul transfer anunțat până acum de echipa de baschet masculin CSM Galați, s-a declarat încântat de proiectul care i s-a prezentat și speră să aibă rezultate cât mai bune.

CSM Galați a anunțat un singur transfer până acum la echipa de baschet, dar se poartă discuții avansate cu mai mulți sportivi, pentru a completa lotul. În ediția următoare de campionat, CSM Galați va fi în Liga Națională, alături de alte 13 echipe, printre care și granzii CSM Oradea, CSU Sibiu sau ”U” BT Cluj - Napoca.

Marius Ciotlăuș este un baschetbalist în vârstă de 24 de ani, care măsoară 1,93 metri înălțime. În ultimele două sezoane a jucat la BCM U Argeș Pitești, unde a fost antrenat de Florin Nini, actualul antrenor de la CSM Galați. Înainte de experiența de la Pitești, Ciotlăuș a mai jucat la Dinamo, Craiova și ”U” BT Cluj-Napoca.

- Ce te-a determinat să accepți oferta de la Galați?

- Pot spune că am simțit că este o echipă care vrea să obțină performanțe, care vrea să facă lucruri frumoase. Am venit la Galați datorită antrenorului, profesorul Nini, cel care m-a convins. Am mai lucrat cu dânsul la Pitești, în sezonul trecut, și am simțit cum cresc și eu în evoluții. Este un antrenor foarte bun, are mereu mentalitate de învingător, iar asta ne va ajuta și în campionatul următor. Cred că vom avea un cuvânt important de spus în noul sezon.

- Ce știi despre oraș, despre echipă?

- Nu știu momentan tot lotul care va fi, nu vreau să vorbesc neapărat despre cine va fi în echipă, dar am încredere că vom face echipă bună la Galați. Nu contează neapărat numele, contează munca depusă la antrenamente și pe teren. Țin minte când veneam ca adversar la Galați, în Sala Sporturilor, că se simțea cum publicul poartă de la spate echipa, drept dovadă că e un sport îndrăgit. Am auzit numai cuvinte de laudă despre oraș, că e un oraș frumos și, sincer, abia aștept să începem pregătirea.

- Ce ți-ai propus pentru noul sezon?

- Mi-am propus, în primul rând, să dau tot ce pot pentru echipă! Îmi doresc foarte mult să avem o clasare cât mai bună și la final, când încheiem sezonul, să fim mulțumiți de ceea ce am reușit. Și nu doar noi ca echipă, ci și conducerea, fanii și toți oamenii din oraș. Îmi doresc să fiu sănătos, să pot juca baschet, să mă bucur de baschet. Nu am avut niciodată probleme cu accidentările și sper să o țin tot așa. Iau totul pas cu pas și, cu siguranță, rezultatele bune vor apărea.

În afară de Ciotlăuș, pentru următorul sezon va face parte din lotul gălățenilor și George Alexandru Vlad, campion național cu CSM Galați la Under 20 în 2019. Dintre foştii componenți, trei jucători deja au semnat cu alte echipe. Este vorba despre Vlad Corpodean, care va juca la Miercurea Ciuc, Milos Krivokapic, care a semnat cu CSM Focșani, și Jaccoby Armstrong, plecat în Finlanda.

Citit 1192 ori Ultima modificare Marți, 21 Iulie 2020 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.