Volei. Programul meciurilor turului Diviziei A1

Volei. Programul meciurilor turului Diviziei A1
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipele de volei din primul eşalon se află în plină campanie de pregătire, în vederea startului în noul sezon competiţional. Băieţii de la CSM Arcada - dubli campioni naţionali - abia s-au întors dintr-un cantonament de zece zile de la Cheile Grădiştei. La rândul lor, fetele de la CSU Belor se află la Cheile Grădiştei până pe 29 august. Ambele competiţii vor începe pe 17 octombrie.

În cursul acestei săptămâni, la sediul Federaţiei Române de Volei a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor turului campionatului Diviziei A1. La masculin vor participa 11 echipe, iar la feminin - 12 formaţii.

CSM Arcada va debuta împotriva echipei vicecampioane, Dinamo Bucureşti, pe 17 octombrie, meciul urmând să aibă loc la Sala "Dunărea" din Galaţi. Urmează o deplasare în Capitală, la Steaua, echipă revenită în competiţie, după ce anul trecut s-a retras surprinzător. În următoarele etape se va juca astfel: cu SCM Zalău (acasă), Unirea Dej (în deplasare), Universitatea de Vest Timişoara (acasă), Ştiinţa Bucureşti (în deplasare), "U" Cluj (acasă), Ştiinţa Explorări Baia Mare (acasă). După o etapă liberă, programul va continua cu meciul de acasă cu CSM Câmpia Turzii şi o deplasare "cu greutate" în Cetatea Băniei, cu SCM U Craiova.

Va fi şi un meci în "Cupa României", în etapa a doua, cu învingătoarea dintre Ştiinţa Baia Mare şi Steaua.

CSU Belor va avea o confruntare dublă în startul noului sezon. Parteneră de întrecere îi va fi echipa „U” Cluj, cu care se va întâlni, mai întâi, pe teren propriu, în „Cupa României” (10 octombrie), pentru ca peste o săptămână să susţină jocul din prima etapă a Diviziei A1, în deplasare. Echipa învingătoare în Cupă urmează să întâlnească, în faza a doua, pe CSM Târgovişte. Iată şi programul celorlalte 10 jocuri din campionat ale echipei antrenate de Bogdan Paul. Pe 24 octombrie - acasă, cu Volei Alba Blaj, apoi la Dinamo Bucureşti, acasă cu CSM Lugoj, deplasare la Ştiinţa Bacău, acasă cu CSM Medgidia, deplasare la CSU Medicina Tg. Mureş, o nouă deplasare la Rapid Bucureşti, acasă cu FC Argeş Piteşti, deplasare la CSO Voluntari şi pe teren propriu cu CSM Târgovişte.

Citit 1188 ori Ultima modificare Miercuri, 19 August 2020 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.