Noii jucători ai Oțelului, optimiști înaintea startului

Noii jucători ai Oțelului, optimiști înaintea startului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Doi dintre fotbaliștii aduși de SC Oţelul Galaţi în această vară privesc cu încredere viitorul grupării roș-alb-albastre.

Oțelul se pregătește să joace primul meci al noului sezon, cu CSM Rm. Sărat, în deplasare, sâmbătă, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis în direct pe contul oficial de Facebook al clubului.

Gruparea gălățeană a reușit să aducă mai mulți jucători importanți în această vară, printre care Dan Popescu (fundaș stânga, 32 de ani) și Bogdan Gavrilă (mijlocaș ofensiv, 28 de ani). Cei doi s-au declarat optimiști înaintea startului de sezon, mai ales că în primele două runde Oțelul va întâlni două nou-promovate.

Gavrilă e conștient de faptul că toate adversarele se vor mobiliza suplimentar când vor juca împotriva Oțelului, dar consideră că echipa are valoarea necesară să treacă peste orice obstacol. ”Sunt foarte încrezător că putem să reușim să obținem promovarea. Galațiul a stat prea mult la nivelul acesta și a venit momentul să ne ridicăm. De asta am venit aici toți jucătorii cu experiență, pentru că ne dorim să promovăm. Știu că toți își doresc să ne învingă, pentru că Oțelul e numele cel mai important din ligă, dar cred că putem să învingem pe oricine, iar totul depinde numai de noi”, a spus Gavrilă.

Dan Popescu și-a exprimat, de asemenea, încrederea în echipa la care va evolua din noul sezon. ”Oțelul este o echipă care trebuie să își dorească mai mult, iar acum cred că acest lucru este realizabil. Îmi doresc, la fel ca toți suporterii, să reușim. Suntem dispuși să muncim, trebuie să alergăm foarte mult, pentru că nu vom fi învingători dinainte. Cunosc nivelul la Liga a III-a și cred că, deși nu va fi așa de ușor, ne vom putea impune”, a spus Popescu.

Pe lângă Popescu și Gavrilă, Oțelul i-a mai transferat în această vară pe Sîrghi, Bujoreanu, Neagu, Nica, Stancu, Iani, Ghinea, Dobre și Petrache. Ultimul a sosit de la Sportul Chiscani, fiind remarcat în amicalul pe care echipa gălățeană l-a disputat contra formației din județul vecin.

Test Covid, înaintea sezonului

Așa cum Federația Română de Fotbal a prevăzut în protocol, toate cluburile din Liga a III-a vor trebui să se testeze pentru depistarea coronavirus înaintea startului noului sezon, iar apoi la fiecare două săptămâni se va repeta procedura. În cazul în care vor fi testați pozitiv un număr redus de jucători, atunci aceștia vor fi izolați, iar restul echipei se va prezenta la următorul meci. Conform unor surse din cadrul clubului, delegația Oțelului va efectua în cursul zilei de astăzi testul pentru depistarea coronavirusului.

Citit 3362 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2020 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.