Noi experimente la Naționala României

Noi experimente la Naționala României
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Selecționerul Mirel Rădoi a surprins și de această dată prin convocările făcute pentru următoarele trei partide.

Echipa națională de fotbal a României traversează una dintre cele mai proaste perioade din istorie, iar selecționerul Mirel Rădoi încearcă să remedieze situația la ultimele partide ale tricolorilor din 2020, cu mai multe experimente la nivelul lotului. După ce naturalizarea lui Mario Camora n-a dat roade în jocurile antecedente, Rădoi a continuat să se bazeze pe serviciile sale. De asemenea, ca noutăți inedite din lotul pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord au apărut Albu de la UTA, fundașul Țîru din Polonia ori Alex Băluță, care evoluează în campionatul Ungariei.

Iată lotul complet:

Portari: Tătărușanu (AC Milan), David Lazar (Astra), Cristian Bălgrădean (CFR Cluj); Fundași: Vasile Mogoș (Chievo), Valentin Crețu (FCSB), Mihai Bălașa (Craiova), Iulian Cristea (FCSB), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena), Bogdan Țîru (Jagellonia), Cristian Manea (CFR Cluj), Alin Toșca (Gaziantep), Mario Camora (CFR Cluj), Nicușor Bancu (Craiova); Mijlocași: Alexandru Maxim (Gaziantep), Răzvan Marin (Cagliari), Erik Bicfalvi (FC Ural), Dan Nistor (Craiova), Florin Tănase (FCSB), Alexandru Albu (UTA), Alexandru Băluță (Craiova); Atacanți: George Pușcaș (Reading), Denis Alibec (Kayserispor), Denis Man (FCSB).

Un amical și două oficiale

Naționala României va juca, începând de astăzi, trei partide în opt zile, dintre care prima este cea amicală, cu Belarus, de la ora 19:00. Tot gazdă va fi România și la următorul joc, cel de duminică (21:45), cu Norvegia, în Liga Națiunilor. Ultima partidă din acest an a tricolorilor va avea loc miercuri, 18 noiembrie, de la 21:45, în deplasare cu Irlanda de Nord, tot în Liga Națiunilor. Practic, cele două jocuri oficiale au tot un aer de partide amicale, având în vedere șansele nule ale tricolorilor de a se mai califica din grupa din care fac parte, acolo unde lupta pentru primul loc a rămas să se dea între Austria și Norvegia, ambele cu câte 9 puncte înainte de ultimele două runde.

Toate cele trei partide vor fi transmise în direct de către ProTV.

Citit 947 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2020 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.