Marius Stan: „Postul de vice e liber!”

Marius Stan: „Postul de vice e liber!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şeful Oţelului a făcut o glumă atunci când a fost întrebat de ce managerul Unirii Urziceni s-a aflat pe Stadionul „Oţelul”, la jocul cu Gloria Bistriţa *

Cu cinci minute înaintea partidei de sâmbătă, era forfotă în curtea stadionului. Se auzise că vine Meme Stoica, fostul conducător al Oţelului, actualmente manager general la Unirea Urziceni.

„Am venit să văd meciul, nimic mai mult”, s-a rezumat ex-gălăţeanul care, se pare, a urmărit câţiva jucători ai Gloriei Bistriţa pentru un eventual transfer.

L-am întrebat pe Marius Stan, fostul şef al lui Meme la Galaţi, dacă sunt şi unii „oţelari” în vizorul lui Stoica, iar acesta a răspuns zâmbind:

„Dacă or fi, ne bucurăm că atrag privirile altor cluburi, dar sunt netransferabili! Nu vindem pe nimeni”.

Stan şi Stoica au urcat împreună la tribuna oficială, însă au fost despărţiţi de câteva scaune.

„Bun jocul Oţelului, a ratat ocazii mari de tot în prima parte”, avea să remarce oficialul ialomiţean la pauză, pentru ca imediat după fluierul final al partidei să plece în trombă spre Vaslui, acolo unde Unirea a jucat câteva ore mai târziu.

De ce a fost Meme la meci? A răspuns iarăşi Stan, de data aceasta cu o glumă:

„O fi aflat că e postul de vicepreşedinte vacant. Glumesc, suntem oameni civilizaţi şi este loc pentru toată lumea pe stadion”.

Mihai Stoica s-a regăsit însă, cu această ocazie, cu alte persoane cu care a colaborat la malul Dunării: Ion Viorel, Ion Ionică, Mişu Ciobanu etc.

Citit 1310 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.