CSM Arcada și CSU Belor, turnee în Capitală

CSM Arcada și CSU Belor, turnee în Capitală
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Acest weekend prezintă un program încărcat de meciuri de volei, contând pentru Campionatul Național Divizia A1. Ambele echipe gălățene se află printre participante şi vor susține meciuri în Capitală.

CSM Arcada abia a trecut peste meciul internațional din Cupa CEV, cu bulgarii de la Montana, iar sâmbătă și duminică se va prezenta la turneul organizat de către clubul Steaua. Elevii antrenorului Sergiu Stancu vor juca mâine cu CSU Brașov, iar duminică vor întâlni Steaua București. Arcada are la activ o victorie "la masa verde" cu Unirea Dej și o înfrângere (1-3) cu Zalăul. Din București, Arcada va pleca în Bulgaria, unde marți are de susținut meciul retur cu Montana, primul joc disputându-se ieri-seara, după închiderea ediţiei noastre.

CSU Belor este mai liniștită din punct de vedere al încărcăturii. Echipa pregătită de Bogdan Paul și Florin Vasile Bosi se prezintă la al treilea astfel de turneu. Primul a fost la Rapid București, cu două victorii: 3-0 cu Pitești și 3-2 cu Rapid, iar al doilea - la Galați: 1-3 cu Târgoviște și 3-0 la masa verde cu CSM Lugoj, din motive de coronavirus. Gălățencele joacă astăzi și mâine în turneul organizat de Dinamo, unde se vor confrunta cu "U" Cluj, respectiv, cu Dinamo. Lotul CSU Belor este compus din următoarele 12 jucătoare: Anamaria Berdilă, Violeta Stan, Sorina Miclăuș, Adina Roșca, Andreea Tămaș, Talita Do Nascimento, Borislava Saykova, Andreea Lakovici, Lara Vukasovici, Nikolina Bozicevici, Mirela Shahpazova, Elena Beceva.

Citit 1207 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.