CSM Arcada joacă pe cartea calificării

CSM Arcada joacă pe cartea calificării

Sportul Ilustrat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Campioana națională la volei masculin, CSM Arcada, a depășit cu brio prima parte a programului încărcat de săptămâna trecută: manșa tur a "Cupei CEV" cu bulgarii de la Montana, plus două jocuri din competiția internă, toate aceste confruntări încheiate cu victorii și un setaveraj de apreciat, 9-1.

Weekendul trecut s-a încheiat cu o victorie la zero, cu CSU Brașov (după 3-1 cu Steaua), ambele meciuri constituind și verificarea potențialului înainte de returul cu Montana. Meciul cu Brașovul a fost un veritabil galop de sănătate, un 3-0 sec, încheiat într-o oră de joc. Acest lucru este demonstrat și de rezultatele pe seturi: 25-13, 25-14, 25-11. Evoluția băieților l-a satisfăcut pe antrenorul Stancu, care și-a dorit ”o atitudine și determinare pentru cucerirea celor șase puncte din turneul bucureștean, după pasul greșit de la Zalău”.
După meciul de duminică seară, toată lumea a mers la odihnă, pentru că ieri a avut de străbătut o distanță apreciabilă până în orașul bulgar Montana. De la ora 18:00, aici se va disputa, astăzi, returul meciului din Cupa CEV, cu echipa cu același nume. După ce au ajuns, ieri-seară a fost programat antrenamentul oficial de acomodare. ”Este un meci important, de calificare în optimile competiției continentale. În niciun caz nu va semăna cu ceea ce a fost la Galați, când ne-am impus destul de lejer, cu 3-0. Cu siguranță că echipa bulgară va avea o altă atitudine, o altă ripostă și pentru acest lucru noi trebuie să fim pregătiți. Să evităm situația din setul trei de la Galați, când Montana ne-a condus cu 20-7. Deplasăm întregul lot valid, mai puțin rusul Aleksei Nalobin, care este accidentat. Ne dorim ca la finalul meciului să ne bucurăm de calificare”, ne-a declarat înainte de plecare tehnicianul echipei campioane, Sergiu Stancu.
Iată și numele jucătorilor ce-și doresc o prezență cât mai îndelungată în competiția ce se desfășoară sub egida Confederației Europene de Volei: Rață, Talpă, Darlaczi, Jovanovici, Keegan, Lescov, Sestan, Bala, Klapwijk, Stuart, Cristudor, Cantor, Olteanu și Stankovici.
Întâlnirea din această aseară va fi condusă de doi arbitzri din Balcani, ca şi cele două echipe: Vlatko Ristovski (Macedonia) şi grecul Vasileios Vasileiadis, observatorul fiind din Bulgaria.

Citit 834 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.