CSM Arcada joacă pe cartea calificării
Foto: Sportul Ilustrat

CSM Arcada joacă pe cartea calificării
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Campioana națională la volei masculin, CSM Arcada, a depășit cu brio prima parte a programului încărcat de săptămâna trecută: manșa tur a "Cupei CEV" cu bulgarii de la Montana, plus două jocuri din competiția internă, toate aceste confruntări încheiate cu victorii și un setaveraj de apreciat, 9-1.

Weekendul trecut s-a încheiat cu o victorie la zero, cu CSU Brașov (după 3-1 cu Steaua), ambele meciuri constituind și verificarea potențialului înainte de returul cu Montana. Meciul cu Brașovul a fost un veritabil galop de sănătate, un 3-0 sec, încheiat într-o oră de joc. Acest lucru este demonstrat și de rezultatele pe seturi: 25-13, 25-14, 25-11. Evoluția băieților l-a satisfăcut pe antrenorul Stancu, care și-a dorit ”o atitudine și determinare pentru cucerirea celor șase puncte din turneul bucureștean, după pasul greșit de la Zalău”.

După meciul de duminică seară, toată lumea a mers la odihnă, pentru că ieri a avut de străbătut o distanță apreciabilă până în orașul bulgar Montana. De la ora 18:00, aici se va disputa, astăzi, returul meciului din Cupa CEV, cu echipa cu același nume. După ce au ajuns, ieri-seară a fost programat antrenamentul oficial de acomodare. ”Este un meci important, de calificare în optimile competiției continentale. În niciun caz nu va semăna cu ceea ce a fost la Galați, când ne-am impus destul de lejer, cu 3-0. Cu siguranță că echipa bulgară va avea o altă atitudine, o altă ripostă și pentru acest lucru noi trebuie să fim pregătiți. Să evităm situația din setul trei de la Galați, când Montana ne-a condus cu 20-7. Deplasăm întregul lot valid, mai puțin rusul Aleksei Nalobin, care este accidentat. Ne dorim ca la finalul meciului să ne bucurăm de calificare”, ne-a declarat înainte de plecare tehnicianul echipei campioane, Sergiu Stancu.

Iată și numele jucătorilor ce-și doresc o prezență cât mai îndelungată în competiția ce se desfășoară sub egida Confederației Europene de Volei: Rață, Talpă, Darlaczi, Jovanovici, Keegan, Lescov, Sestan, Bala, Klapwijk, Stuart, Cristudor, Cantor, Olteanu și Stankovici.

Întâlnirea din această aseară va fi condusă de doi arbitzri din Balcani, ca şi cele două echipe: Vlatko Ristovski (Macedonia) şi grecul Vasileios Vasileiadis, observatorul fiind din Bulgaria.

Citit 1286 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.