United Galați, mașinăria de goluri a Ligii I

United Galați, mașinăria de goluri a Ligii I
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de futsal United Galați a reușit să câștige cele două jocuri din turneul disputat la Târgu Secuiesc, în zilele de duminică și luni, cu 11-5 și 14-5.

Primul duel a fost cel de duminică, contra celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Gălățenii au reușit să treacă peste golul primit rapid și au pus un avans consistent până la pauză, scor 6-2. Chiar dacă a părut să nu forțeze la capacitate maximă, United a reușit să își mărească în mod constant avansul pe tabela de scor, astfel că la finalul jocului gălățenii s-au impus cu 11-5. Tacot a fost cel mai bun marcator al partidei, cu trei reușite, urmat de Burdujel, Araujo și Arhire, cu câte două, iar Ignat şi Crișan au completat lista celor care au înscris în poarta adversă.

Jocul cu gazdele turneului, KSE Tg. Secuiesc, a fost unul și mai consistent, cu o victorie mai clară decât cea din ziua precedentă, scor final 14-5. Tacot a rămas în vârful listei marcatorilor și în acest joc, cu patru reușite, la fel ca Araujo. Crăciun și Cireș au punctat de câte două ori, iar Petică și Crișan câte o dată.

Cu cele 25 de goluri marcate în doar două jocuri, United a ajuns la un total de 67 până în prezent, cel mai bun atac din campionat. După cele șapte jocuri disputate până acum, United a acumulat 16 puncte și se clasează pe locul 3.

Altfel, gruparea gălățeană se pregătește de debutul în Liga Campionilor, ce va avea loc duminică, 29 noiembrie, pe teren propriu, cu israelienii de la Dolphins Ashdod.

Citit 1407 ori Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2020 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.