Un jucător de la Oțelul, aproape de un transfer la rivala din Brăila

Un jucător de la Oțelul, aproape de un transfer la rivala din Brăila
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Oțelul a ajuns în postura dorită la finalul meciurilor programate în 2020, pe loc de baraj de promovare, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea Brăila, iar cele două ar putea merge mai departe în faza calificării pentru un loc în liga secundă. Antrenorul Petre Grigoraș a început deja să facă planuri referitoare la structura lotului de jucători pentru partea a doua a sezonului. Pe lângă jucătorii doriți, tehnicianul gălățenilor a întocmit o listă și cu jucătorii pe care nu se va mai baza în partea a doua a sezonului. Printre aceștia se pare că se regăsește și Marius Matei, golgheterul Oțelului din urmă cu două sezoane, care nu a reușit să se integreze în ideile de joc impuse de Grigoraș. În locul lui Matei au jucat titulari pe postul său fie Cârjan, fie Răducan. Ajuns la 36 de ani, Matei are posibilitatea să-și continue cariera la Dacia Unirea Brăila, rivala Oțelului în lupta pentru promovarea în liga secundă, acolo fiind dorit de Florentin Petre, antrenorul brăilenilor. Matei a reușit să marcheze de cinci ori pentru Oțelul în cele zece partide oficiale în care a jucat, fiind al doilea cel mai bun marcator al echipei.
Altfel, de la Oțelul a plecat deja portarul Eugen Bujoreanu, care și-a reziliat contractul de comun acord cu gruparea gălățeană.

Citit 3117 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2020 19:15

4 comentarii

 • postat de comunismul
  Vineri, 18 Decembrie 2020 22:02
  5.13.145.***
  eu zic spun sa nu se mai rada de braila! cel putin la nivel de oras e ok! si apoi ei au idei! nu ca la galati! vezi ca nimeni nu face nimic! doar promisiuni! asa cum este cu podul acela care il fac ei acum! si marius stan a promis si nu a facut! si lumea cat il batea la cap! atunci de aia nici numai este votat!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu Stefan
  Vineri, 27 Noiembrie 2020 09:14
  194.105.20.***
  Matei mai incearca sa ciupeasca cate ceva, oricum la Otelul a fost cand foarte bun ( anul trecut) cand plin de lehamite ( anul acesta). Ca va pleca la Braila, sa fie sanatos, desi eu nu cred..ce sa faca acolo? aia sunt vai mama lor cu bugetul.
  Otelul are alte perspective.
  0
  6
  Raportează
 • postat de M16
  Joi, 26 Noiembrie 2020 19:39
  86.121.176.***
  De neinteles transferul asta. Sa renunti asa usor la matei un atacant pur sanve cu simtu portii in gheata. OK poate ca a mai avut si meciuri mai putin reusihte dar nu trebuie renuntat la el.
  7
  3
  Raportează
 • postat de Orașul de la Dunăre
  Joi, 26 Noiembrie 2020 09:25
  5.13.235.***
  Mare greșeală! Măcar ca rezervă și tot ar fi trebuit păstrat. Un jucător care marchează 5 goluri, aflandu-se intr-o formă mai slabă si jucând atât de puține minute, nu este un jucător de lepădat. Doar dacă ar fi alte probleme, de comportament de exemplu, aș putea să susțin o asemenea decizie. Este cel mai eficient atacant pe care l-am avut de cand jucăm în liga a 3-a. În schimb un portar ne trebuie neapărat!
  11
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.