Barcelona ar putea veni să joace la Galați

Barcelona ar putea veni să joace la Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Formația gălățeană ar putea fi gazda unui nume mare din futsal, odată cu calificarea în faza șaisprezecimilor.

United Galați a reușit să treacă în preliminariile Ligii Campionilor de Dolphins Ashdod, campioana Israelului, scor 1-0, la Galați, la capătul unui joc în care gălățenii se puteau impune mult mai ușor, în urma ocaziilor avute. United și-a câștigat astfel dreptul de a se afla în urnele Ligii Campionilor la futsal în faza șaisprezecimilor, acolo unde se află și Barcelona, deținătoarea trofeului. Gălățenii ar putea să o întâlnească pe campioana europeană în chiar turul următor. Alte adversare puternice pe care United le-ar putea întâlni ar fi Benfica Lisabona, Inter Movistar sau Sporting Lisabona.

Important este că ne-am calificat, chiar dacă o puteam face la un scor mai lejer. Acum nu mai contează cu cine vom juca, important este că am ajuns aici și ne vom juca șansa până la capăt, indiferent de numele adversarului. Am dovedit că suntem o echipă unită care nu se dă bătută niciodată”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător de la United.

Tragerea la sorți pentru faza următoare va avea loc peste o săptămână, la sediul UEFA.

Supercupa României, la Galați

Federația Română de Fotbal a decis ca înaintea următorului turneu din etapa de futsal să se dispute și finala Supercupei României, între câștigătoarea campionatului - United Galați, respectiv, câștigătoarea Cupei României, FK Odorheiu Secuiesc. Partida va avea loc la Galați, la Sala Sporturilor "Dunărea", vineri, 11 decembrie.

După acest joc, în următoarele trei zile, se vor disputa partidele din turneul patru al Ligii I, tot la Galați, odată cu reluarea sezonului competițional. United are ascendent moral față de adversarul din Supercupa României, după ce a învins-o deja de două ori în acest sezon. A fost 8-5 pentru United în prima confruntare, disputată la Miercurea Ciuc, apoi o diferență de scor și mai mare, 11-5, la Târgu Secuiesc.

Altfel, antrenorul Florin Ignat se va putea baza, cel mai probabil, la ora partidei și pe jucătorii care au lipsit la partida din Liga Campionilor, Crăciun, Boșneagă, Cojocaru și Dinicuță, toți aflați în izolare, după ce au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Citit 3366 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2020 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.