CSM Arcada joacă, astăzi, derbiul campionatului

CSM Arcada joacă, astăzi, derbiul campionatului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cel mai important meci pentru echipa campioană la volei masculin se dispută astăzi, în Cetatea Băniei, unde gălățenii dau piept cu oltenii de la SCMU. Duelul este recomandat drept derbiul finalului de tur, între ocupantele de pe locurile 2 și 3.

Un meci foarte important, întâlnim una dintre echipele de tradiție ale Diviziei A1, un adversar foarte puternic, cu jucători internaționali, precum Lică sau Bartha, dar și cu câțiva străini de mare calitate, din Olanda și Serbia. Dar și noi vom prezenta o echipă competitivă, care dorește victoria în toate cele trei jocuri de la Craiova, de care avem mare nevoie pentru configurația clasamentului”, ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

Lotul gălățean a plecat ieri spre Craiova, fiind alcătuit din 14 jucători, Klapwijk, Bala, Talpă, Rață, Jovanovici, Keegan, Lescov, Sestan, Darlaczi, Stuart, Cristudor, Kantor, Nalobin și Stankovici. Lotul este condus de antrenorul secund Răzvan Tănăsescu, întrucât Sergiu Stancu așteaptă rezultatele unui nou test de conoravirus, iar în varianta fericită a unui rezultat negativ va pleca ulterior spre Craiova.

Cele trei meciuri ale CSM Arcada se vor disputa după programul: astăzi, sâmbătă, duminică, de la ora 15:00, cu SCMU Craiova, Știința Explorări Baia Mare și Universitatea de Vest Timișoara. Primul meci, de astăzi, va putea fi urmărit pe micul ecran, la TVR3. Disputa va fi arbitrată de bucureștenii Florin Dragomir și Benone Vișan.

Citit 974 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2020 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.